Mutator adidas Predator 2020 Pogba Voetbalschoenen

mutator adidas predator 2020 pogba voetbalschoenenKoop hier de Mutator adidas Predator 2020 Pogba voetbalschoenen ontworpen als hoge variant. We hebben de nieuwste lijn van de Predators ook met veters. Andere kleuren schoenen vind je via voetbalschoenen zonder veters.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • In: kinderen, dames, heren, junioren
  • Gedragen door: Paul Pogba, Özil en Dele Alli
  • Ontwerp: Predator 20+ FG/AG

2020 is nog maar net begonnen en nu al 2 varianten boots. Waar we 20 dagen geleden nog de nieuwe zwarte voetbalschoenen hadden nu met kleur erin. Je kunt deze bestellen voor de tweede seizoenshelft. De adidas Predator 20+ FG/AG zijn zeker geschikt voor een nieuw avontuur. Ga voor zwart met rode voetbalschoenen en shop ze hierboven via de button. De naam Mutator van het pack komt van de jager die het zelf allemaal kan. Je kut je nu al een Mutator over het veld bewegen. Ze zijn geschikt voor iedere wedstrijd en training. Je bent als tegenstander niet veilig als de tegenstander deze prachtige adidas schoenen draagt. Predator is weer helemaal terug en dat mag iedereen weten ook. Shop vandaag nog de lichtgewicht voetbalschoenen van slechts 239 gram.

adidas met de Predator zowel veterloos of met veters. Het gewicht is 239 gram en nu nog mooier ontworpen

Mutator adidas Predator 2020 Pogba Voetbalschoenen

Je nu ook zeker de adidas Predator 2020 Uniforia voetbalschoenen bestellen die je voor de laagste prijs kunt bestellen. Toch is het leuker om de nieuwe voetbalschoenen te bestellen toch?. Gelukkig is de sockfit constructie gebleven en kunnen we ook weer genieten van een veterloos design. Wanneer je de schoenen draagt vormen ze zich automatisch om de voet. Van zonsopgang tot -ondergang ben jij de baas op het veld. Vroeger werden de Predator’s gedragen door helden als Zidane, David Beckham en Kaká. Nu is een nieuwe lichting jonge talenten te zien op deze Predators. Wens je als eerst het trainingsveld te betreden met deze boots? Je kunt de voetbalschoenen bestellen in kinder, junior, kids, heren en dames maten.

  • adidas Controlskin
  • Boost Controlframe
  • adidas Primeknit Collar
  • Forged Knit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *