adidas Nemeziz Camo Zwart Groen Oranje

adidas nemeziz camo zwart groen oranjeLone Hunter pack met de adidas Nemeziz Camo zwart groen oranje kopen? De nieuwste voetbalschoenen zijn ook in X en Predators varianten te krijgen. Welke cijfer zou jij deze voetbalschoenen geven?

direct bestellen vsd

 • Direct naar Voetbalshop.nl
 • Nemeziz 17+ FG/AG
 • Maten: 35 tot 48 2/3
 • Kleuren: leger groen, zwart en oranje

De voetbalschoenen met de Nemeziz 17+ Lone Hunter. Nieuwste voetbalschoenen uit de adidas Lone Hunter Pack in de maten kinder, junior, kids en senioren. Je kunt in onze winkel ook de adidas Lone Hunter Camo voetbalschoenen krijgen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende varianten. De nieuwste op de markt met de Nemeziz 17+ Lone Hunter voetbalschoenen. Innovatieve ontwikkeling speciaal ontworpen voor Lionel Messi. Het begon in 2017 met de adidas F50 Messi maar inmiddels zijn het dus de adidas Nemeziz. Messi voetbalschoenen ontworpen voor voor natuurlijke ondergronden, kunstgras, indoor en zaalvoetbalschoenen. Inmiddels noemen ze het bij adidas een MessiFRAME schen. Shop vandaag nog de verschillende vormen en varianten van deze online voetbalschoenen.

Een prachtige camouflage bovenkant en oranje frame als basis voor de noppen. Het enkelgedeelte is bruin maar lijkt op legergroen. De flexibele en creatieve speler welke ook een verdediger kan zijn met de Lone Hunter patroon. Alleen op jacht in het doel tot aan de spitsen. Waar Paul Pogba het gezicht van Predator is zien we Lionel Messi in de Nemeziz boots. adidas strepen in het oranje om de training geweldig te beginnen in het seizoen 2018. Nemeziz staat met zwarte letters op de hak geschreven. De tekst 360 Agility Bandage vinden we in de binnenkant. Nemeziz 17+ Lone Hunter voetbalschoenen ontworpen uit de populaire adidas schoenen lijn. Een presentatie van de adidas Nemeziz werd gedaan door Roberto Firmino. Shop vandaag nog de voetbalschoenen in de schoenenshop.

adidas Nemeziz Camo Zwart Groen Oranje

De voetbalschoenen vallen op door het unieke camouflagedesign. Alsof je in het bos rondloopt en tegelijkertijd niet opvalt. Of je nu een talent, ervaren speler of keeper bent? De adidas Nemeziz Camo zwart groen oranje met bruine tinten voor iedere voetballer. Een Lone hunter op oorlogspad is een schrik voor iedere tegenstander. Lichtgewicht voetbalschoenen wegen totaal 213 gram. Je kunt dus behendig en flexibele acties maken op de lichte schoenen. De nieuwste Nemeziz 17+ Lone Hunter voetbalschoenen kunnen het verschil maken tussen de volle buit of verlies.

 • adidas: Lone Hunter Pack
 • Gedragen door: Lionel Messi, Renato Sanches en Roberto Firmino
 • Verloos design
 • Bovenkant: Agilityknit 2.0
 • Lichtgewicht: 213 gram

Een prachtig design met de 360Torsion Tape en 360 Agility Bandage System. Snelheid is een belangrijk onderdeel omdat het Messi voetbalschoenen betreffen. Als eerst op de training verschijnen op de Nemeziz? De prachtige exemplaren van Lone hunter gaan we de komende tijd veelvuldig zien. Je kunt ze nu zelfs eerder dragen dan de vele spelers die nog winterstop hebben. Waar komt de inspiratie vandaan voor het unieke camouflage design? Als we kijken naar de adidas eigen technologieën zagen we al de adidas Nemeziz 17.1 met een soort camo bovenkant. Een kleurenpalet zoals de adidas Skystalker Nemeziz zwart rood goud werd voorzichtig opgebouwd tot deze Lone Hunter Nemziz 2018 voetbalschoenen.

360Agility Boots Outlet

Als onderdeel van de naam Nemeziz ook de 360Agility. In de 360Agility Boots outlet vinden we deze zwarte, bruine oranje voetbalschoenen. adidas geïnspireerd door Messi voor extra steun en snelheid van de sterren. Renato Sanches en Roberto Firmino gaan we al snel zien op deze voetbalschoenen. 360Agility Boots outlet met voetbalschoenen vanaf €51,95 op voorgaande modellen. In sommige vallen zijn de schoenen al te verkrijgen voor 20, 30 of 40 euro. Goedkope voetbalschoenen voor een geweldig 2e seizoenshelft. Nemeziz 17+ 360Agility beschikbaar met en zonder veters in de outlet voetbalschoenenshop.

adidas met de nieuwste technologieën. Zonder veters hebben we genoemd maar het medische tape design is uniek. Dual Lock Collar is de opening aan de bovenkant in het bruin. Explosieve versnellingen zonder je schoen te verliezen. De 360Torsion Tape met een unieke vormgeving in toffe kleuren. Superieure touch van de adidas Nemeziz Camo zwart groen oranje voetbalschoenen. Agilityknit 2.0 met een dunne laag met een gewicht van 213 gram. adidas Non-Stop Grip en Torsionframe voor perfecte voetbalschoenen voor een seizoen lang. Of je gaat voetballen in de regen of in de zon de nieuwste voetbalschoenen en Nemeziz 17+ technologieën geschikt voor alle omstandigheden.

 • adidas voetbalschoenen
 • Non-Stop grip
 • Dual Lock Collar
 • Nemeziz laag / hoog
 • Kleuren: oranje, bruin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *