Spurs Shirt Uit Blauw 2018-2019

spurs shirt uit blauw 2018-2019Een Tottenham Hotspur voetbalshirt zoals het Spurs shirt uit blauw 2018-2019 kopen? Het 2de uitgekomen uitshirt na Puma Manchester City shirt uit donkerblauw. Wat vind je van het blauwe uitshirt?

direct bestellen vsd

Nike voetbalkleding
Dri-FIT technologie
Kleur: blauw / witte accenten
Hoofdsponsor: AIA
Premier League, cups en Europa

Nike uitshirts ontworpen voor Spurs voor het nieuwe seizoen in de Premier League, Europa en Cups. Een compleet tenue is ook mogelijk met voetbalshort en kousen. Wat vind je van het nieuwe voetbalshirt? Het blijft altijd even wennen om je club in een nieuw jasje te zien. Shop bij ons ook het nieuwste Spurs donkerblauw shirt uit kids 2019-2020.

Nike kwam al eerder met het Nike Tottenham Hotspur thuisshirt 2022-2023. De blauwe kleur aan de onderkant van het voetbalshirt wordt doorgetrokken naar het Tottenham Hotspur uitshirt. We gaan de shirts uit zien buiten het nieuwe stadion van Spurs. Daarover gesproken is het nog de vraag wanneer het nieuwe stadion van Tottenham Hotspur klaar zal zijn. Een Spurs uitshirt met naam is natuurlijk ook mogelijk. Welke speler is jouw favoriet uit de selectie van 2018/2019 Spurs? De gangbare maten van de Tottenham Hotspur kleding met baby, kinder en senioren van 98, 104, 110, 128, 134, 140, 146, 152, 158, 170, 176, XS, S, M, L tot XXXL. Welke speler is jouw favoriet van de Spurs selectie?

Spurs Shirt Uit Blauw 2018-2019

In de online fanshop een Tottenham Hotspur uitshirt 2018/2019 voor jong en oud. Hoofdsponsor “AIA” uiteraard in het midden in het wit. Tottenham Hotspur F.C. vorig seizoen ook al met army blauwe accenten als het gaat over de uitkleding. De accenten in het wit zijn we inmiddels gewend. Vorig seizoen een ronde kraag en nu iets meer een ruime v kraag. Helden zoals Eriksen, Lamela, Kane of Vertonghen kunnen natuurlijk achterop worden bedrukt. Tottenham Hotspur FC uitshirts 2018-19 voor de wedstrijden in de Premier League, FA Cup, League Cup en Europa. In onze online voetbalshop het Spurs Shirt uit blauw 2018-2019 voor kinderen, heren en vrouwen. We kijken uit naar de wedstrijden op Ziggo sport of op dinsdag en woensdag tijdens de Champions League.

Kwaliteit en Comfort van Nike

Het Amerikaanse merk Nike is verantwoordelijk voor de Tottenham Hotspur voetbalshirts 2018-19. Zoals je kunt zien heeft het Tottenham Hotspur uitshirt 2018/2019 een aantal kleine veranderingen. Lichtblauw over de schouder van het Spurs shirt uit is nieuw. In de sportindustrie zijn voetbalshirts populair voor trainingen en sportdagen. Kwaliteit zoals comfort zijn belangrijk maar is aan Nike wel toevertrouwd. Witte accenten, lichtblauwe schouders en verder een navy blauwe basiskleur. Het logo van Tottenham Hotspur F.C. aan de linkerkant en Nike swoosh aan de rechterkant. Je kunt wel zeggen dat de Spurs aardig in de lift zitten. Niet dat er veel nieuwe spelers zijn gekomen maar er is ook niemand vertrokken. Dri-Fit materiaal voor een fris en heerlijk gevoel.

  • Club: Tottenham Hotspur football club
  • www.tottenhamhotspur.com
  • Nike voetbalkleding
  • Dri-Fit materiaal
  • Slimfit design
  • 100% polyester

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *