Nike Tottenham Hotspur Thuistenue Minikit 2022-23

nike tottenham hotspur thuistenue minikit 2022-23Koop hier voor kinderen het Nike Tottenham Hotspur thuistenue minikit 2022-23. Je kunt ook het thuisshirt of de andere kleding los bestellen. Klik je op de button dan kom je bij de goedkoopste aanbieder Unisportstore.nl.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Kleuren: wit en army blue
  • Sterspelers: Son en Kane

Het tenue wordt compleet gemaakt met een voetbalshort, voetbalkousen en het Spurs thuisshirt. Je kunt ook een trainingspak in de winkelwagen als extra toevoegen. Ga hier eerst voor het Tottenham Hotspur thuistenue 2022/23 en ga morgen al los op de training :). Je kunt deze via de bovenstaande button bestellen bij Unisport. Hier het Nike Tottenham Hotpur thuisshirt 2019-2020 voor kids en senioren.

Glory glory Tottenham Hotspur, Glory glory Tottenham Hotspur, Glory glory Tottenham Hotspur, And the Spurs go marching on.

Dit tenue zal te zien zijn tijdens alle thuiswedstrijden. Wembley is ingewisseld voor de nieuwe White Hart Lane van de club. Het oude stadion is inmiddels gesloopt. We gaan dit tenue vanavond al zien in de Champions League finale. Als we kijken naar het kledingmerk dan zien we de Amerikaanse sportgigant Nike. De jarenlange hoogstaande reputatie van het merk zorgt voor een uitstekende kwaliteit van het product. Je kunt hier ook gelijk naar het Nike Tottenham Hotspur thuistenue wit 2022-23 voor senioren.

Nike Tottenham Hotspur Thuistenue Minikit 2022-23

De donkere kleur met veel wit valt altijd op als je kijkt naar deze. Het logo van Tottenham Hotspur F.C. is terug te vinden en op het linkerkant van het shirt en rechts op de short. Een logo van Nike vinden we links op het voetbalshirt en op de sokken. Het materiaal waarmee het tenue voor kids is gemaakt wordt Dri-fit genoemd. Je kunt dus lekker trainen zonder dat je last krijgt van transpiratie. Hierdoor blijft het tenue dus niet plakken en zal altijd lekker en comfortabel aanvoelen.

  • Voetbalclub: Spurs
  • Nike Dri-Fit
  • Thuisshirt, short en kousen
  • 100% polyester

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *