Nike Spurs Shirt Thuis Kinderen 2022-23

nike spurs shirt thuis kinderen 2022-23Koop hier het Nike Spurs shirt thuis kinderen 2022-23. Je kunt ook het complete tenue van de Tottenham Hotspur compleet maken via de button hieronder. Wat vind jij van het nieuwste thuisshirt voor dit seizoen?

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Tottenham Hotspur Football Club
  • Seizoen: 2022/23
  • Sterspelers: Son en Kane

Als we kijken naar het Spurs shirt dan ziet deze er weer prima uit. Je kunt ook de kousen en voetbalbroekje in de winkelwagen gooien voor een compleet tenue. Bestel snel want de thuistenues vliegen over de toonbank. Ga ook voor een compleet Nike Tottenham Hotspur thuistenue minikit 2022-23.

Spurs gaat weer naar de top onder leiding van Conte.

Deze zal te zien zijn in het nieuwe stadion van de club. We zijn na de finale van 2 jaar geleden ook benieuwd naar de Champions League. Het Tottenham Hotspur thuisshirt kind 22/23 is ontworpen in samenwerking met Nike. Dit grote Amerikaanse merk is een grote speler binnen de sport industrie, waardoor je je dus zeker geen zorgen hoeft te maken over de kwaliteit van je aankoop. Het Tottenham Hotspur shirt bestaat voornamelijk uit een witte basiskleur, welke mooi in lijn is met de rest. Deze witte kleur wordt afgewisseld door donker blauwe accenten.

Nike Spurs Shirt Thuis Kinderen 2022-23

Als we kijken naar het shirt zien we met een army blauwe bovenkant, met eronder het Nike logo. Dit logo vinden we ook terug op de borst. Het voetbalshirt is ergonomisch ontworpen, wat betekent dat het shirt een ideale pasvorm heeft. Je kunt dus als fan van Tottenham Hotspur F.C nu met het shirt op de bank gaan hangen. Het materiaal waarmee deze is ontworpen, wordt Dri-Fit genoemd. Door dit materiaal wordt vocht tijdens het transpireren naar de buitenste lagen van de stof gevoerd. Hierdoor zal het shirt dus ten alle tijden droog en aangenaam aan blijven voelen.

  • Nike voetbalshirts
  • Dri-FIT materiaal
  • 100% polyester
  • Zie hieronder een intro

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *