Nike Spurs Shirt Thuis Vrouwen 2022-2023

nike spurs shirt thuis vrouwen 2022-2023De dames variant met het Nike Spurs shirt thuis vrouwen 2022-2023 en het thuisshirt voor senioren in de store. Bekijk ook eens het trainingspak en meer witte kleding met blauwe accenten en je hebt het morgen al in huis.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • X Small – X Large
  • Beschikbaar in: dames & vrouwen

Damesvoetbal wordt steeds populairder in Nederland maar ook wereldwijd. De meiden van tegenwoordig willen eerder op voetbal door het Nederlands dameselftal. Het thuisshirt voor dames is geweldig voor de kleinste en oudere vrouwen. Je kunt het shirt bestellen bij onze aanbieder in x-small tot x-large. Hier ook het Tottenham Hotspur thuisshirt 2021-2022. Vergelijkbare vrouwen shirt met het oudere Engeland thuisshirt vrouwen 2018-19.

Stelling: Een voetbalshirt met vrouwelijk pasvorm vind ik racisme

Als je kijkt naar deze dan heeft deze een unieke vormgeving en pasvorm. Een verschil is het Tottenham Hotspur shirt is dat de diepe hals is verdwenen. Ook zonder de V hals is het shirt speciaal voor dames. Je kunt deze bestellen en je hebt het shirt binnen 2 werkdagen in huis. Tijdens de thuiswedstrijden in het prachtige nieuwe stadion zien we dit witte shirt. Spurs onder leiding van Conte heeft een oke seizoen gehad. We gaan de club uit Londen wel weer zien in de Champions League.

Nike Spurs Shirt Thuis Vrouwen 2022-2023

Deze is er met fantastische pasvorm voor vrouwen en is gemaakt van 100% polyester. Het Tottenham Hotspur thuisshirt dames 2022/23 is geheel afgestemd en ontwikkelt om de vrouwelijke vormen. Breng je een bezoek aan het prachtige stadion in Londen dan is het vrouwenshirt ideaal. Het witte shirt met de blauwe accenten kan ook nog eens worden bedrukt. Wil je dus een Kane, Son, Winks of Moura shirt? Het is allemaal mogelijk. Maak jezelf dus vandaag nog helemaal klaar voor het nieuwe seizoen van Tottenham Hotspur Football Club.

  • Officieel Tottenham Hotspur artikel
  • Premier League
  • Seizoen 2022/2023
  • Vrouwen / Dames
  • Nike Dri-FIT technologie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *