Nike Galatasaray Thuisshirt Dames 2022-23

nike galatasaray thuisshirt dames 2022-23Ontworpen met een vrouwelijke pasvorm voor het Nike Galatasaray thuisshirt dames 2022-23. In de Türk Telekom Arena te zien met ook het broekje en de bijpassende sokken. Bedruk deze ook met je favo speler.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Beschikbaar in: S tot 3XL
  • Nike Dri-FIT technologie

Vrouwen voetbalkleding vind je ook gewoon in onze store. We gaan deze zien in  de Turkse Liga, bekers en Europa. Je kunt de damesshirts met unieke kleurensamenstelling hierboven bestellen. Je kan hier ook de Nike Galatasaray voetbalkousen thuis 2020-2021 erbij bestellen. Hoe denk jij dat het seizoen van de club eruit gaat zien?

De club heeft een dramatisch seizoen achter de rug. Hoe zal het dit seizoen verlopen en wat moet er gebeuren?

Een GS voetbalshirt thuis vrouwen 2022/23 in de online store. Het half / half design met oranje en rode kleuren is bekend. Kleurenvlakken op het thuisshirt kunnen nog worden ingevuld met hoofdsponsor Sixt. Nike Dri FIT kleding met uniek design en prachtige kroon aan de binnenkant van de kraag. Je ziet de kleur rood en geel overal op het thuistenue met het GS logo op de linkerborst. Deze is ontworpen met Vapor, AeroSwift technology voor een Nike voetbalshirt. Naast de mesh-panelen zorgen de technologieën voor een fris en aangenaam gevoel. Ontworpen met een vrouwelijke pasvorm is het shirt een must have. Kies ook eens voor het Nike Galatasaray 3de short wit 2019-2020.

Nike Galatasaray Thuisshirt Dames 2022-23

Het voetbalshirt voor vrouwen is ontworpen door Nike. Als je kijkt naar de 4 sterren boven het logo dan staan deze voor de behaalde kampioenschappen. 5 kampioenschappen in Turkije staat voor 1 ster. Naast wedstrijdkleding hebben we ook: trainingspakken, shirts en broeken. Een bedrukking met naam en nummer is ook weer mogelijk. Kies een sterspeler of ga voor eigen naam en nummer voor een compleet shirt. Deze zijn allemaal beschikbaar in de shop naar vrouwenmaten ook voor kinderen en volwassenen. Kindermaten zoals het Nike Galatasaray shirt thuis kind 2022-2023 zijn het goedkoopst en verkrijgbaar vanaf €9,95. Naast de shirts ook merchandise zoals sjaals, vlaggen en petten van GS.

  • Voetbalclub: Galatasaray
  • Bijnaam: GS
  • Stadion: Türk Telekom Arena
  • Nike Vapor en AeroSwift technology
  • 100% polyester en vrouwelijke pasvorm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *