Nike Galatasaray 3de Short Wit 2019-2020

nike galatasaray 3de short wit 2019-2020Koop bij ons het Nike Galatasaray 3de short wit 2019-2020 met een rood swoosh logo. Je kunt ook de kousen direct bestellen om op weg te gaan naar een compleet tenue. We zijn benieuwd naar de CL.

direct bestellen vsd

+Direct naar Unisportstore.nl
+ GS thuistenues & kleding
+ Nike Dri-FIT technologie
+ Galatasaray Spor Külübü

Je kunt bij ons weer het Galatasaray voetbalbroekje bestellen van Nike. Naast de uitstekende kwaliteit heeft deze basis ook nog eens een geweldige prijs. Wij hebben deze online vergeleken en zo kwamen we uit bij Unisportstore.nl. Bestel ook andere witte voetbalshorts zoals het adidas Ajax voetbalbroekje thuis 2022-2023.

We zijn benieuwd naar de wedstrijden in de Champions League. Dat zal ook het podium worden voor deze 3de kleding.

We hebben in de fanstore de voetbalshorts in het wit met rode accenten. Je zult deze gaan zien in Turkije en in Nederland. Galatasaray heeft het wat moeilijker dit seizoen maar dat komt wel goed. Nike swoosh vind je in het rood op de linker broekspijp en aan de andere kant het GS logo. Wens je een compleet voetbaltenue? Kies dan bijvoorbeeld de Nike Galatasaray voetbalkousen thuis 2020-2021 bij je bestellen voor een lage prijs.

Nike Galatasaray 3de Short Wit 2019-2020

In de GS fanstore vind je alles op je klaar te maken voor de spannende wedstrijden. Misschien ken je de Dri-Fit technologie inmiddels wel. Deze staat voor een comfortabel gevoel en wordt gecombineerd met mesh-panelen. Dit is dus een ademende stof. Transpireren is verleden tijd. Je kunt ook nog shirts en voetbalkousen bestellen om helemaal klaar te zijn. Wens je meer voetbalartikelen van de club? Volg ons via de sociale kanalen voor trainingspakken, shirts en meer voetbalkleding. We zijn benieuwd naar de wedstrijden in de Turkse Beker, Europa en de Super Lig. Kies hier ook de Nike Galatasaray 3de voetbalsokken wit 2019-20.

  • Club Galatasaray
  • Bijnaam: GS
  • Dri-Fit technologie
  • Super Lig, Europa en Turkse Beker
  • Witte voetbalshorts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *