Nike Galatasaray 3de Voetbalsokken Wit 2019-20

nike galatasaray 3de voetbalsokken wit 2019-20Koop hier de Nike Galatasaray 3de voetbalsokken wit 2019-20. In de shop ook het Europese shirt welke in de rekken hangt. Je kan ze bestellen bij Unisportstore en je ontvangt ze binnen 2 werkdagen in huis.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl ↑
  • Prijs vanaf €12.95
  • Beschikbaar in: kids, junior en senior

Als we kijken naar het Galatasaray 3e tenue 2019/20 dan is deze onderdeel van de “Built for Brilliance” lijn van Nike. Doordat de Galatasaray 3e voetbalsokken ontworpen zijn door Nike betreft het een top kwaliteit voetbalkousen. De sokken zullen te zien zijn tijdens alle Champions League wedstrijden van de club. Ga hier direct door naar het Nike Galatasaray 3de shirt grijs 2019-2020.

Stelling: Ryan Babel is de sterspeler uit de selectie van GS

Je kunt dus in de Champions League genieten van het 3de tenue. De club is wel ingedeeld in een bijzonder sterke poule dit jaar. Toch is de kleding ook geweldig om te dragen op de training of sportschool. Zoals op de afbeelding hiernaast te zien is, bestaan de kousen met een witte basiskleur, afgewisseld met oranje accenten. Op de schenen vinden we het Nike logo in het oranje met eronder de Galatasaray afkorting GS.

Nike Galatasaray 3de Voetbalsokken Wit 2019-20

Het voetbed is ergonomisch ontworpen door Nike wat betekent dat de voetbalsokken een perfecte pasvorm hebben voor ieder persoon. Uiteraard zijn ook deze kousen weer gemaakt met het hoogwaardige Dri-Fit materiaal. Hierdoor wordt vocht tijdens het transpireren afgevoerd naar de buitenste lagen van de stof, waardoor ze ten alle tijden lekker droog op de huid zullen aanvoelen. Je kunt dus lekker voetballen met deze kousen en kijk in onze shop verder voor meer artikelen van GS.

  • Seizoen 2019-2020
  • Europees | Champions League
  • Nike Dri-Fit materiaal
  • 100% polyester

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *