Nike Galatasaray 3de Shirt Grijs 2019-2020

nike galatasaray 3de shirt grijs 2019-2020

Koop bij ons het Nike Galatasaray 3de shirt grijs 2019-2020 uit de Nike lijn “stijlvolle voetbalshirts”. Ga ook eens langs bij het Nike Galatasaray 3de shirt grijs kids 2019-20 voor de kleinere maten.

direct bestellen vsd

voetbalshop logo

direct bestellen vsd

unisportstore button


 

In onze Galatasaray store vind je verder het Nike Galatasaray trainingspak 2021-2022. Je kunt dus lekker combineren om jezelf helemaal klaar te maken voor het Europese seizoen. Bestel je de kleding bij Unisportstore dan heb je het overmorgen in huis.

GS gaat eenvoudig door de poule komen in de Champions League in het seizoen 2019/2020.

Je kunt het zeker 1 van de meest unieke voetbalshirt  van het seizoen noemen. Afgelopen seizoen leek het nog op een voetbalpolo maar nu met een grijze basiskleur. De klassieke kraag is vervangen voor een ronde kraag en Nike staat gewoon uitgeschreven. Je kunt dus lekker los combineren voor een volle kast. Een unieke lijn van Nike waar Galatasaray aan heeft meegewerkt. Het Nike logo is in het Bordeaux rood terug te vinden en het club logo vind je op de linkerborst. Ga los en kom als eerste met het shirt op de training.

Nike Galatasaray 3de Shirt Grijs 2019-2020

Het Nike GS shirt 2019/2020 gaan we weer vaak op televisie gezien. Sowieso op di of woe tijdens de Champions League. Het blijft een bijzondere club met diverse sterspelers. Galatasaray is al jaren aan de top in de Super lig. De club uit Istanboel heeft dan ook altijd vette voetbalkleding. De leeuwen hopen dit seizoen weer kampioen te worden. We hebben in onze voetbalshop veel meer van Gala. Heel veel plezier met je bestelling en geniet van het prachtige Galatasaray voetbalshirt.

Het Galatasaray Europese tenue is compleet te maken met het bijbehorende voetbalbroekje en voetbalkousen. Nike heeft weer gezorgd voor een prachtig Galatasaray tenue van 100% polyester. We zijn allemaal benieuwd naar de resultaten van de topclub uit Turkije. Heb je nog vragen over het Galatasaray shirt andere vragen wij horen het graag.

  • Galatasaray Spor Kulübü
  • Opgericht: 1905
  • Nike voetbalkleding
  • Voetbalshirts grijs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *