Nike Galatasaray 3de Shirt Grijs Kids 2019-20

nike galatasaray 3de shirt grijs kids 2019-20Koop bij ons het Nike Galatasaray 3de shirt grijs kids 2019-20. Uniek is het old school logo op de borst. Opvallend misschien dat het Europese voetbalshirt geen shirtsponsor heeft.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Europese voetbalshirts
  • Galatasaray Spor Külübü
  • Türk Telekom Arena

Wil jij het Galatasaray 3e tenue compleet maken? Je kunt dan naast het shirt ook een voetbalshort en kousen bestellen. Nike heeft het geheel ontworpen en vooral het logo valt op welke uitgeschreven is. Lekekr old school zullen we maar zeggen. Het GS tenue 2019/20 is zeker voorzien van opvallende kleuren. Door de samenwerking met sportgigant Nike ben je dus altijd verzekerd van een short met de hoogste kwaliteit.

Galatasaray kan met deze selectie eenvoudig kampioen van Turkije worden.

We gaan dit shirt zien tijdens de beker en Champions League wedstrijden van de club. Je kunt je nu dus helemaal klaar maken. De club zal hopelijk ver komen in de Champions League. Je kunt het shirt bestellen in kids en S tot XXXL. Niet alleen de kleurencombinatie valt op maar ook het strakke design. Deze grijze kleur wordt afgewisseld met oranje en Bordeaux rode accenten. Bestel je het shirt vandaag dan heb je deze binnen 2 werkdagen in huis.

Nike Galatasaray 3de Shirt Grijs Kids 2019-20

We kennen allemaal wel het hoogwaardige Dri-Fit materiaal van Nike. Dit betekent dat het vocht tijdens het transpireren wordt afgevoerd naar de buitenste lagen van de stof, waardoor het short altijd lekker droog op de huid zal aanvoelen. Je kunt dus lekker gaan trainen of sporten in dit geweldige shirt. Maak dus vandaag nog je collectie compleet als je een groot fan bent van Gala. Je kunt natuurlijk nog veel meer GS kleding bestellen in de store. Check nu ook het Nike Galatasaray thuisshirt 2020-2021 voor een goede prijs. Natuurlijk hebben we ook het Galatasaray oranje rood trainingspak dry 2019-20 in de GS store.

  • GS fan kleding
  • Turkse Beker, Champions League
  • Nike Dri-Fit tech
  • 100% polyester

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *