adidas Hoge Voetbalschoenen Predator Blauw Goud

adidas hoge voetbalschoenen predator blauw goudKoop hier de nieuwste adidas hoge voetbalschoenen Predator blauw goud in de voetbalshop. Als je goed kijkt zie je dezelfde vormgeving net als de copa varianten maar deze Predators zijn toch buitencategorie. Here to  Create ontworpen voor sterren als Paul Pogba en Dele Alli.

direct bestellen vsd

  • Predator 1+ Here to Create
  • Voetbalschoenen met sok
  • Maten: dames, heren, kind, junior

Als je klikt op de voetbalschoenen dan zie je de termen FG / AG. Dit wil zeggen dat ze geschikt zijn voor kunstgras en natuurgras. De Engelse termen zijn: Firm ground en Artificial ground. Je ziet in de shop een steeds nieuwere pack en je hebt ze ook nog eens snel in huis. De Predators zijn ontwikkeld voor sterren als Dele Alli, Pogba en Ozil om wat sterren te noemen. Je kunt deze voetbalschoenen je kunt ze bestellen in de varianten Pro, Acadamy en Elite.

De adidas voetbalschoenen uit deze pack kunnen vanaf €39,95 (acadamy) tot €299,95 (elite) worden besteld

De adidas hoge voetbalschoenen met naam PureControl. Je kunt vergelijkbare schoenen krijgen via de link: adidas voetbalschoenen Predator in het blauw. Shop ze voor het nieuwe seizoen en laat je zien tijdens de wedstrijden. We zijn wel erg benieuwd wat je van de schoenen vindt?

adidas Hoge Voetbalschoenen Predator Blauw Goud

Als je kijkt naar de prijs van de adidas voetbalschoenen dan zijn er verschillende prijsklasse. De duurste zoals hierboven is de elite variant. Ze worden bij ons ook wel Pogba voetbalschoenen. Je kunt de 19.3 Primemesh FG/AG variant bestellen vanaf €39,95. Het prachtig hoge silhouet met unieke noppen voor zowel kunstgras als natuurlijk gras is nieuw in de voetbalschoenen wereld. Wil jij dus net als Pogba en Messi deze schoenen? Ga dan los of ga eens langs bij adidas Voetbalschoenen Input Code Goud Blauw Wit.

Jij bent de meester van de controle. Ontdek de Predator 19+ hier.

De adidas PureControl boots met opvallende sokken-achtige fit speciaal ontworpen voor sterspeler Paul Pogba en James Rodriguez. Uiteraard zijn voetballers als Lionel Messi en Ozil ook het gezicht van adidas. Zoals ik hierboven vertelde zijn er diverse Primeknit ontwikkelingen met hoge variant, genaamd Primecut. De prijzen van de diverse voetbalschoenen verschillen dan ook extreem. Ze hebben een intern geweven systeem welke zorgen voor comfort en een nog beter gevoel tijdens een actie. Ben jij de beste op het voetbalveld dan kan je alleen genoegen nemen met de beste voetbalschoenen.

Input code voetbalschoenen van Paul Pogba en Dele Alli

De voetbalschoenen zijn dus weer te verkrijgen in diverse varianten en vormen. De populairste voetbalschoenen zijn voor natuurlijke ondergronden. Het grote voordeel van de boots is dat ze ook geschikt zijn voor kunstgras. De prachtige kleuren en flexibiliteit door de 3D technologie zorgt voor een betere passing en schot. Je kunt de bal nu zuiver raken omdat ze steeds dunner worden. Wil je meer informatie over de voetbalschoen? Klik dan op de blauwe link: voetbalschoen. Je komt dan bij Wikipedia uit.


In onze voetbalschoenenshop hebben we diverse vormen en maten. Wil jij net als je favoriete voetballer de adidas voetbalschoenen dragen dan is het mogelijk. Deze worden bijvoorbeeld ook gedragen door James Rodriguez. Je kunt ze verder nog personaliseren met vlag en naam. We wensen je veel plezier met de prachtige voetbalschoenen. Hieronder nog iets meer info over het nieuwe pack. Hier ook de adidas Predator Archive 2 verschillende voetbalschoenen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *