adidas Voetbalschoenen Input Code Goud Blauw Wit

adidas hoge voetbalschoenen predator blauw goudKoop bij ons de adidas voetbalschoenen Input Code goud blauw wit. In onze fanshop heb je Predator, Copa en X als merken. De boots zijn een must have voor het nieuwe seizoen :).

direct bestellen vsd

+ adidas Predator voetbalschoenen

+ In: kinderen, junioren, heren , vrouwen

+ 19+ met chrome

We zagen als eerder de Nike lijn met een subtiele kleur maar deze zijn toch wel echt uniek. De Predator 19+ voetbalschoenen zoals hierboven maar ook als adidas X en NEMEZIZ varianten. Als je kijkt naar de adidas voetbalschoenen veranderen ze wel erg snel van vorm. Je kunt ze morgen in huis hebben als je ze vandaag besteld.

Deze schoenen worden gedragen door Paul Pogba, Dele Alli en Özil.

adidas Voetbalschoenen Input Code Goud Blauw Wit

We hebben nu al een paar jaar moeten kijken naar opvallend gekleurde voetbalschoenen. Eindelijk zijn daar iets donkerdere voetbalschoenen vergeleken met de opvallende kleuren van de zomer. De twee bekende varianten zijn (adidas PureControl, adidas PureChaos). Het is natuurlijk ook nog steeds mogelijk om de groene, zilveren en andere kleuren te bestellen. Je kunt bijvoorbeeld oudere varianten bestellen en een hoop geld besparen. Deze boots met bijvoorbeeld ook de adidas hoge voetbalschoenen Predator blauw goud in dezelfde kleuren. De hoge voetbalschoenen zwart zijn al te verkrijgen vanaf €59,00.

  • Predator 19+, Copa en X 19+
  • Football boots van 2019
  • Blue and chrome
  • PureControl
  • Totaaloverzicht: voetbalschoenen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *