Nike Galatasaray Voetbalkousen Thuis 2020-2021

nike galatasaray voetbalkousen thuis 2020-2021Scoor hier je Nike Galatasaray voetbalkousen thuis 2020-2021. Je kunt deze combineren met het Nike Galatasaray 3de short wit 2019-2020. Ideaal om te dragen tijdens de training of wanneer je warm op de bank wil zitten.

direct bestellen vsd

  • Via de button ga je naar Unisportstore
  • GS thuistenues & voetbalsokken
  • Maat: 30 t/m 50
  • Nike Dri-FIT kleding

De kousen zijn ontworpen door Nike voor de thuiswedstrijden. Wij hebben het internet afgespeurd voor de beste prijs en beoordeling. Zoek je nu sokken in dezelfde kleur? Klik dan op de Manchester United voetbalsokken thuis 2020-2021. Je kunt ze bestellen vanaf maat 30 tot 50.

Wanneer draag jij voetbalsokken van je favoriete club?

Je hebt nu de GS sokken in het rood met oranje waar ze vorig jaar nog zwart waren. Nike heeft de Galatasaray voetbalkousen ontworpen met luchtdoorlaatbaren technologieën. Je ziet de Nike swoosh in het oranje aan de voorkant. Onder het Nike logo staat GS geborduurd in het oranje. Een groot voordeel van de nieuwste sokken is een ondersteunend voetbed. Ze hebben verder een ergonomisch design en een passende linker en rechter-sok. Je voelt ze bijna niet in de voetbalschoenen. We kijken nu al uit naar de wedstrijden in Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena.

Nike Galatasaray Voetbalkousen Thuis 2020-2021

Zoals gezegd gaan we de Nike GS sokken zwart 2020/21 zien in de Türk Telekom Arena. De kousen zijn uiteraard weer ontworpen in samenwerking met sportgigant Nike. Je kent inmiddels de Dri-FIT technologie wel. We gaan ze zien tijdens de Süper Lig wedstrijden en Turkse beker. Daarnaast is de club uit Istanbul op de 5de plek geëindigd. Weinig Europees voetbal dus. De bijnaam van de club is Cim Bom. Ik dacht een leuk feitje tussendoor. Maak vandaag nog je Galatasaray tenue compleet in de GSStore. Je kunt ook nog trainingspakken, tenues, sjaals en meer bestellen.

De Galatasaray voetbalsokken zien we in het fantastische stadion: Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena. Deze kleurt nu een keer zwart aan de onderkant :).  Gelukkig is het shirt wel gewoon rood met oranje. Bestel je ze vandaag dan krijg je ze binnen 2 werkdagen thuisgestuurd. Kies hier ook een Nike Galatasaray roodzwart jack 2020-2021 als extra toevoeging.

  • Galatasaray Istanbul
  • Bijnaam: Cim Bom
  • www.galatasaray.org
  • Nike Dri-Fit materiaal
  • Dri-Fit materiaal
  • 100% polyester

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *