Nike Galatasaray Roodzwart Jack 2020-2021

nike galatasaray roodzwart jack 2020-2021Koop hier direct het Nike Galatasaray roodzwart jack 2020-2021. Je kunt ook voor een compleet trainingspak in dezelfde kleuren gaan. Bekijk deze via de blauwe link hier beneden. Wat vind je van de GS jas en wanneer draag je deze?

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Club: Galatasaray
  • Prijs vanaf €49,99 kids
  • Beschikbaar in: kids, junioren en senior

Zoals we gewend zijn bestaat het trainingsjack uit de bekende thuiskleuren van Galatasaray. In de Super Lig zal het jacket terug te zien zijn tijdens de thuiswedstrijden van de club. Deze is dan ook ontwikkeld in samenwerking met Nike. Hierdoor is het Nike logo op de linkerborst terug te vinden in het oranje. Het Galatasaray logo in terug te vinden op de rechterborst. Je kunt hier ook het oudere Galatasaray trainingspak 2018-2019 bestellen.

Verder bestaat het GS trainingsjasje uit unieke kleuren. De combi rood met zwart hebben we nog niet eerder gezien. In veel gevallen wordt het Galatasaray trainingsjas gedragen voordat een wedstrijd begint. Als je kijkt naar de Galatasaray regenjassen dan hebben ze een normale pasvorm. Ga los en kies de kleding die bij je past.

Nike Galatasaray Roodzwart Jack 2020-2021

Het Galatasaray trainingsjasje 2020/21 is ontworpen met het bekende Dri-Fit materiaal. Door dit materiaal wordt vocht tijdens het transpireren naar de buitenste lagen van de kleding afgevoerd. Tijdens het sporten zal de kleding dus altijd lekker droog op de huid aanvoelen. Maak dus vandaag nog je Galatasaray collectie compleet met deze schitterende thuis trainingsjas. Naast deze thuiswedstrijden is de club ook actief in de beker. Zeker voor ons als Nederlanders is het altijd een spektakel om de Ultra’s te zien in het stadion.

  • Voetbalclub: Galatasaray SK
  • Seizoen 2020/2021
  • Nike Dri-Fit
  • Turkse competitie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *