Nike Galatasaray Uitshirt Zwart 2020-2021

nike galatasaray uitshirt zwart 2020-2021Koop hier het Nike Galatasaray uitshirt zwart 2020-2021. Deze zal buiten de Turk Telekom Arena te zien zijn. In tegenstelling tot het thuisshirt in het oranje met rood is het shirt in het zwart maar wel met rode en oranje accenten. Welk shirt vind jij het mooist tussen de thuis en uit variant?

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Beschikbaar in: 122 cm tot 3XL
  • Gratis thuisbezorgd boven €70,00!

Je kunt hierboven het Galatasaray shirt direct bestellen. We gaan vast wat nieuwe namen zien na de teleurstellende 5de plek. Hierboven ga je direct naar de goedkoopste aanbieder Unisportstore.nl. Je kunt ook eens langs bij het DC United thuisshirt 2019-2020 voor wat afwisseling.

Quote: Galatasaray gaat in alle competities ver komen

Nike heeft de Galatasaray kleding ontworpen. De voetbalshirts die Nike ontwerpt zijn niet alleen Dri-Fit maar ook Slimfit. Het wil zeggen dat het Galatasaray shirt een ideale pasvorm heeft. Een avond flink sporten moet geen probleem zijn aangezien het voetbalshirt droog blijft aanvoelen. Je vindt in onze Galatasaray fanshop alle varianten GS kleding.

Nike Galatasaray Uitshirt Zwart 2020-2021

Je vindt het Nike Galatasaray uitshirt zwart 2020-2021 in de kleur zwart, gecombineerd met rood en oranje accenten. De accenten vind je terug in het Galatasaray logo. Op de linkerborst is wederom het Nike logo in het rood geplaatst. Gecombineerd met het Galatasaray club logo aan de rechterkant. De drie Galatasaray shirts hebben allemaal een andere kraag. We wensen je veel plezier met je aankoop. Wil je op de hoogte blijven van aanbiedingen, Galatasaray kleding of veranderingen? Volg ons dan op Facebook.

Welke speler zou jij graag nog eens in het GS voetbalshirt willen zien?

De leeuwen zullen ook dit seizoen weer gaan strijden om het kampioenschap. De grote concurrenten van Galatasaray zijn Besiktas en vooral stadsgenoot Fenerbahce. Als we Galatasaray horen moeten we altijd denken aan de supporters. Met grote spandoeken zijn de supporters en de ultra’s altijd aanwezig, binnen maar ook buiten het stadion. De club uit het Europese deel van Istanboel is vaak kampioen van Turkije geworden. Het is de eerste Turkse club die in het jaar 2000 een Europese prijs wist te pakken genaamd de UEFA cup. We verwachten dus aankomend seizoen weer veel van Galatasaray.

  • Voetbalclub: Galatasaray SK
  • Kledingsponsor: Nike
  • Hoofdsponsor: nef

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *