DC United Thuisshirt 2019-2020

dc united thuisshirt 2019-2020Wil jij ook het donkere DC United thuisshirt 2019-2020 kopen? Je kunt wel zeggen dat het een bijzonder shirt is voor bijvoorbeeld de training :). Twijfel je nog? Leg het Chicago Fire thuisshirt 2019-2020 ernaast of kies ze beide voor variantie in je kast. Wat vind je van het shirt?

direct bestellen vsd

  • Prijs vanaf €69,95
  • In: kinder, kids, vrouwen en heren
  • Competitie: Major League Soccer

We gaan hieronder nog verder over het D.C. United voetbalshirt. We kijken naar de prachtige kleuren maar ook info over de club. De competitie in Amerika ook wel MLS, is  4 keer gewonnen door District Columbia United. We hebben hier dus te maken met een echte topclub. Zoek je meer kleding in het grijs, donker? Zie dan ook een Paris Saint Germain hoodie jas 2018.

DC United Thuisshirt 2019-2020

We zien op de afbeelding al adidas als kledingmerk van het DC United thuisshirt 2019-2020. Als we kijken naar de voetbalkleding van adidas dan kennen we het Clima-cool materiaal en een strak ontwerp. Je kunt dus sporten of trainen met een perfecte lichaamstemperatuur. Je voelt je dus comfortabel tijdens de trainingen en in de sportschool. Het thuisshirt District Columbia United heeft de kleuren: grijs, zwart met rode accenten meegekregen. Leidos is sinds kort de hoofdsponsor van de grote Amerikaanse club. Als we kijken naar de stof dan zien we 100% polyester terug. In de online DC United fanstore meer kleding en uitshirts van deze geweldige club uit de Major League Soccer.

Hieronder de D.C. United geschiedenis met bekende spelers van vroeger zoals Steward en Freddy Adu 🙂

Zoals gezegd heeft D.C. United een rijke geschiedenis. Sterspelers die het voetbalshirt hebben gedragen zijn; Freddy Adu, Eddie Pope, Earnest Steward en Christo Stoitjskov om een paar spelers te noemen. Als we nu naar de selectie kijken valt er 1 ster op: Wayne Rooney :). Je kunt dus ook het voetbalshirt bedrukken! Je kan deze met de sterren laten bedrukken of kies een eigen ontwerp. 4 keer zijn ze dus in het verleden kampioen geworden en de laatste keer as in 2004. De club is ook nog niet zo oud want ze zijn pas in 1995 opgericht. Shop de voetbalkleding en shirts in de online shop van www.voetbalshirtsdirect.nl.

  • Voetbalclub: D.C. United
  • Stad: Washington
  • Competitie: MLS
  • Hoofdsponsor: Leidos

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *