Chicago Fire Thuisshirt 2019-2020

chicago fire thuisshirt 2019-2020Jawel! Ook hier weer het Chicago Fire thuisshirt 2019-2020. Niet helemaal voor het eerst te zien maar vaak wel snel uitverkocht. Volg jij de Major League Soccer of gewoon fan van voetbalshirts? Kies eens dit unieke exemplaar :).

direct bestellen vsd

  • Direct naar Subside
  • Beschikbaar in: kinder, junior tot XXL
  • Voetbalkleding: adidas
  • 100% polyester

De club Chicago Fire Soccer Club speelt sinds 1996 in de Major League Soccer. De club heeft al aardig wat prijzen kunnen verzamelen in de kast zoals een aantal U.S. Open Cup’s en de MLS Cup. Je kunt nu ook rondlopen in de shirts van de MLS. We zijn erg benieuwd wat jij van de voetbalshirts vindt!

Ben jij een groot fan van de MLS? De wedstrijden zijn nu te zien op Fox zender 11:)

Als we verder kijken naar het Chicago Fire thuisshirt 2019-2020 dan zien we adidas. Wil jij dus morgen als een adidas Chicago Fire voetbalshirt? Je kunt deze vandaag nog bestellen. adidas voetbalkleding  is gemaakt met een Clima-cool technologie voor de warme dagen zoals in Amerika. Het voetbalshirt is te verkrijgen in de maten S tot XXL. Je kunt ook weer voor een eigen ontwerp gaan met een officiële bedrukking. Als we het hebben over de Major League Soccer dan kan je ook gaan voor het New York Red Bull thuisshirt 2019-2020.

Chicago Fire Thuisshirt 2019-2020

Je ziet het misschien al, het shirt is voorzien van een normale pasvorm. Verkrijgbaar voor alle Chicago Fire Soccer Club fans en voetballiefhebbers. Het voetbalshirt is gemaakt van 100% polyester. Dit is dus 1 van de redenen waarom een officieel voetbalshirt fijner is dan een replica. Je ziet gelijk de eenvoud van het shirt. Het adidas logo is te zien in het wit en de adidas strepen zijn in de donkerblauw zichtbaar. In het midden zien we hoofdsponsor Motorola met een heerlijke v hals. Heel veel plezier met het prachtige Chicago Fire shirt.

  • Voetbalclub: Chicago Fire Soccer Club
  • Competitie: Major League Soccer
  • Prijzenkast: U.S. Open Cup en de MLS Cup
  • Hoofdsponsor: Motorola

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *