Nike Nederland Trainingspak 2020-2021

nike nederland trainingspak 2020-2021Zie hier het Nike Nederland trainingspak 2020-2021 bij Voetbalshirtsdirect. Je kunt ook voor eens iets andere variant gaan via de blauwe link: Nike Nederland trainingspak 2022-2023.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Beschikbaar in: kids, junior, dames en senior
  • Seizoen: EK voetbal 2021
  • Partner: Voetbalshop.nl
  • Nike voetbalkleding

Wanneer gaan we het Nike Nederland trainingspak 2019-2020 spotten? Tijdens het EK voetbal 2021 en de wedstrijden voor de Nations League. Een dergelijk trainingspak wordt gedragen wanneer een speler op de bank moet plaatsnemen of tijdens het reizen naar een wedstrijd. Jij kunt het pak bijvoorbeeld dragen wanneer je het Nederlands Elftal gaat aanmoedigen of om in te trainen :).

”Laat de leeuw niet in zijn Hempie staan” Jan de Cler

Als je kijkt naar de kleuren van het NL trainingspak dan zie je zwart met blauwe accenten. Wat vind jij nu van het Nederlands Elftal? Gaan ze naar het EK of moeten we nog langer wachten? Wil jij nou toch het Nederlands Elftal een warm hart toedragen? Ideaal om dan een trainingspak in je kast te hebben hangen. Je kunt ook kiezen voor een los jack of trainingsbroek. Lekker om te dragen in huiselijke sferen. Zoek je bijvoorbeeld een Nederlandse vlag, oranje sjaal of een leuke oranje muts? Via bovenstaande button kom je bij Voetbalshop.nl terecht die ook een Nederlands Elftal trainingspak zwart 2018-2019 in bezit hebben.

Nike Nederland Trainingspak 2020-2021

Je ziet het Nike logo al en dat betekent 1 ding namelijk: Dri-fit technologie. Ga dus trainen in een fris en comfortabel pak. Een groot verschil met trainingspakken clubs is dat de sponsor ook te vinden is op het jasje. Niet echt een groot verschil maar toch iets anders. Wat is jou ideale trainingspak? Kies voor het ING trainingspak en je kunt deze eventueel gratis retour zenden. Let op! Bij een bedrukking kan je pak niet worden teruggestuurd.

Welke veranderingen moeten er plaatsvinden om weer helemaal aan de top mee te draaien? De grote vraag is dan ook of we wel naar EURO 2020 gaan

Als we kijken naar het pak dan zien we een 5-tal ritsen. Chill dus lekker op de bank in een 100% polyester trainingspak. Je kunt tevens gaan voor een nummer of initialen. Wil je dus dezelfde trainingspak als sterspelers Virgil van Dijk en Wijnaldum? Voor slechts €4,95 kan deze worden bedrukt. Volg ons via de sociale kanalen voor de nieuwste NL kleding.

  • NL trainingskleding
  • Nike Dri-fit technologie
  • 100% polyester trainingspak

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *