Nike Nederland Trainingspak Blauw 2022-2023

nike nederland trainingspak blauw 2022-2023Een zip jack met zwarte trainingsbroek maakt het Nike Nederland trainingspak blauw 2022-2023. Je kan deze compleet maken met het trainingsshirt blauw of 1 in andere kleuren. We gaan de pakken zien tijdens de oefenwedstrijden, Nations League en World Cup 2022. In onze oranje shop de Nike Dri-FIT technologie voetbalkleding.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl

Nederlands Elftal trainingspakken zijn er voor de kwalificatie EK voetbal 2024. Uiteraard gaan wij in op de World Cup 2022 die eerst zal worden afgewerkt. We zitten in de poule met Qatar, Ecuador en Ivoorkust. Shop hierboven snel de kleding of Nederlands Elftal trainingsshirt 2018-2020 voor kinderen en senioren.

  • In: kinderen en senioren
  • Kleuren: blauw, oranje en wit
  • Logo’s: KNVB en ING
  • Officiële trainingskleding

In de oranje voetbal fanshop de nieuwste NL trainingspakken. Deze is populair door ING groot in het midden. Nike Dri-FIT technologie is er voor de nieuwste trainings- en presentatiepakken. Wens je liever trainingsshirts dan hebben we ook 2 verschillende. Ook deze zijn ontworpen door Nike met een normale pasvorm. We hopen spoedig weer aanwezig te zijn op de grote toernooien en beginnen met de Nations League, WK 2022 en dan de kwalificatie EK voetbal 2024. We wensen je veel plezier met de Nederland trainingspakken voor jong en oud.

Nike Nederland Trainingspak Blauw 2022-2023

Deze is natuurlijk voorzien van de bekende logo’s. Uiteraard voorzien van oranje met witte accenten. Het trainingspak is soms oranje maar in dit geval in het zwart met verschillende varianten. Dit trainingspak wordt ook wel presentatie trainingspak genoemd speciaal voor het WK. De mesh panelen aan de zijkant met 100% polyester voor de warme dagen met een normale pasvorm. Ontspanning is goed maar ook de trainingen zijn deze pakken ideaal. Het KNVB logo boven het ING logo en op de linkerkant een Nike swoosh logo. Een Nederland trainingspak bedrukking is ook mogelijk met naam en initialen.

  • Nederlands Elftal voetbalkleding
  • 100% polyester en normale pasvorm
  • Nike Dri-FIT technologie
  • Kleur: blauw met accenten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *