Nike Tottenham Hotspur Thuisshirt 2019-2020

nike tottenham hotspur thuisshirt 2019-2020Koop bij ons het Nike Tottenham Hotspur thuisshirt 2019-2020. Je kunt ook even langs bij het shirt thuis voor kinderen in de maten 122cm tot 176cm. Is dit het mooiste voetbalshirt ooit van Spurs?

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Kleur: army blauw en wit
  • Sterspeler: Son
  • Te zien tijdens de thuiswedstrijden

Het Nike Tottenham Hotspur thuisshirt staat al jaren in de top 25 van meest verkochte voetbalshirts ter wereld. Niet alleen het thuisshirt maar ook het Spurs shirt uit blauw 2018-2019 is daarnaast geweldig populair. Je kunt deze hierboven bestellen en je krijgt deze dan al snel in huis.

We gaan het Nike Spurs shirt thuis zien dit seizoen in de Premier League, Champions League, League Cup en FA Cup. Gaan ze 1 van deze prijzen pakken?

Het Spurs voetbalshirt is gemaakt van Dri-fit materiaal. Dit betekent dat je altijd een droog gevoel hebt tijdens het sporten. Het vocht wordt teven op een goede manier afgevoerd. Aan de zijkanten van het Tottenham Hotspur shirt zitten stukken van het Mesh materiaal. Dit zorgt dat de drager meer bewegingsvrijheid heeft en dat er meer ventilatie door het shirt komt. Hier ook het nieuwere Nike Spurs shirt thuis kinderen 2022-23

Nike Tottenham Hotspur Thuisshirt 2019-2020

Het Nike Spurs shirt met de bekende rode en donkerblauwe accenten. Het shirt draagt het Nike logo op de rechterborst. Daarnaast wordt de sponsor in het midden. Je kunt deze bestellen als groot fan of lekker om te dragen tijdens een potje FIFA. Bekijk voortaan alle wedstrijden van de Spurs in dit originele voetbalshirt! Wil je deze nog iets persoonlijker maken? Daar gaan we hieronder over verder.

Wil je meer info over de club? Klik dan op de blauwe Wikipedia link: Tottenham Hotspur F.C.

Een dergelijk shirt is ook populair in België door Jan Vertonghen en Toby Alderweireld. Grote namen die in het verleden het shirt van Tottenham Hotspur F.C. hebben gedragen zijn onder andere Bale, Luka Modric, David Ginola, Paul Gascoigne, Rafael van der Vaart en Edgar Davids om een paar namen te noemen. Bale en Modric hebben Spurs verlaten voor Real Madrid voor een totaal bedrag van 135 miljoen. White Hart Lane inmiddels gesloopt en het nieuwe stadion is in gebruik genomen voor de thuiswedstrijden.

  • Tottenham Hotspur FC
  • Bijnaam: Spurs
  • Hoofdsponsor: AIA
  • Kledingmerk: Nike

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *