Spurs Donkerblauw Shirt Uit Kids 2019-2020

spurs donkerblauw shirt uit kids 2019-2020Hoppa! Koop hier een Spurs donkerblauw shirt uit kids 2019-2020. Een geweldig voetbalshirt voor trainingen of gewoon om in te chillen. Je kunt hieronder ook direct het trainingspak erbij bestellen. We wensen je een mooi voetbalseizoen toe met spectaculaire wedstrijden.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Maat: mini, kids tot XXL
  • Seizoen: 2019/2020

Je hebt als snel kunnen spieken naar de afbeelding van het Tottenham Hotspur uitshirt junior. We zijn dan ook erg benieuwd wat jij van het voetbalshirt vindt! Het shirt heeft in ieder geval een perfecte pasvorm en is slimfit ontworpen. In de Tottenham Hotspur fanshop zie je vooral veel witte kleuren dus dit is een vernieuwing. Zit jij nou te loeren en denk je: ik wil het gehele Spurs tenue compleet maken? Doe dan ook een Tottenham Hotspur uitshort 2019-2020 en kousen in de winkelmand. We gaan dit shirt in ieder geval zien tijdens alle uitwedstrijden van de club.

In a world full of United’s, City’s and Rovers, There is only one HOTSPUR

Het Amerikaanse merk Nike heeft het Spurs donkerblauw shirt uit kids 2019-2020 ontworpen. Deze jarenlange ervaring en prestaties van het merk in de sportindustrie zorgt ervoor dat je zeker niet hoeft te twijfelen aan de kwaliteit van je aankoop. Lekker om te ontspannen of te voetballen op de pleintjes in het shirt. De supporters van Tottenham Hotspur F.C. kijken allemaal uit naar het nieuwe stadion. We hopen vooral dat Spurs dit seizoen kampioen gaat worden:).

Spurs Donkerblauw Shirt Uit Kids 2019-2020

We hoeven niet al te veel te vertellen over Nike. Het materiaal dat gebruikt wordt is voor het Tottenham Hotspur uitshirt draagt de naam Dri-Fit. Dit materiaal zorgt ervoor dat vocht tijdens het sporten naar de buitenste lagen van de stof wordt afgevoerd. Je zal dus een lekker gevoel krijgen tijdens het sporten. Zoek je toch een iets grotere maat? Bekijk dan de blauwe link: Tottenham Hotspur uitshirt blauw 2019-2020 Als je kiest voor het hoogstaande uitshirt dan kies je voor een koning voetbalshirt. Bekijk nu ook zeer fraaie voetbalkleding in de store zoals een compleet Nike Tottenham Hotspur voetbaltenue uit kids 2019-2020.

  • Club: Tottenham Hotspur FC
  • Nike voetbalkleding
  • Dri-Fit materiaal
  • 100% polyester

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *