Nike Tottenham Hotspur Voetbaltenue Uit Kids 2019-2020

nike tottenham hotspur voetbaltenue uit kids 2019-2020We hebben hier het Nike Tottenham Hotspur voetbaltenue uit kids 2019-2020. Je kunt ook kiezen voor een minikit voor kids tot 8 jaar. Klik je op de button hieronder dan ga je automatisch naar Unisportstore.nl waar je de beste prijs krijgt.

direct bestellen vsd

  • Via de button naar Unisportstore
  • Uitshirt, broekje en sokken
  • Normale pasvorm

Je bent hier voor een tenue maar je kunt ook nog kiezen voor een los uitshirt. Nike heeft de kleding ook per stuk in de shop zodat jij lekker zelf kan combineren. De kleding is Dri-FIT ontworpen wat Nike al jaren doet. Dit zorgt voor een fris gevoel en is de kleding geschikt om in te sporten. Heel erg geschikt zelf in combinatie met de mesh-panelen! Ga dus los en kies het complete tenue bestaande uit het Tottenham Hotspur uitshirt blauw 2019-2020, voetbalbroekje en de sokken :).

Nike Tottenham Hotspur Voetbaltenue Uit Kids 2019-2020

Jaha! Een compleet tenue maakt de training nog leuker! Via Unisportstore heb je de kans om het geheel in 1x te bestellen. Je hebt dan als voordeel dat je een korting krijgt op het geheel. Ook is het mogelijk om een tenue te bedrukken. Je zal dan een naam en nummer achterop het shirt krijgen en het broekje krijgt ook een nummer. We zijn benieuwd of de Spurs nog een keer de finale van de Champions League kunnen halen.

  1. Kies een compleet tenue of los uitshirt
  2. In de shop nog meer kledingstukken
  3. Alles is officieel en origineel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *