Tottenham Hotspur Uitshirt Blauw 2019-2020

tottenham hotspur uitshirt blauw 2019-2020Check hier direct het Tottenham Hotspur uitshirt blauw 2019-2020 voor de Spurs fans :)! Hebben jullie ook alweer zo’n zin in Europese wedstrijden, Premier League voetbal en de cups? Het staat allemaal weer voor de deur. Twijfel je nog? Dan hebben we in het wit ook het Nike Tottenham Hotspur thuisshirt 2022-2023.

direct bestellen vsd

  • Prijs vanaf €69,95
  • Seizoen: 2019/2020
  • Sterspelers: Eriksen, Vertonghen en Kane

Je krijgt hieronder wat extra informatie over het Tottenham Hotspur uitshirt blauw 2019-2020 maar ook over de club zelf. Als je afvraagt waarom is het shirt niet wit? Deze gaan we zien tijdens de uitwedstrijden van Spurs. Je ziet dus een groot verschil met het Tottenham Hotspur thuisshirt 2021-2022 welke in het wit is te verkrijgen. Als het mee zit zullen ze zeker ook dit seizoen meedraaien in de top van de Premier League.

Come OYou Spurs’ – Tottenham Hotspur FC

Wil je alle gegeven van Tottenham Hotspur F.C. op een rij? Klik op de blauwe link en je komt bij Wikipedia uit. Hier gaan wij nog even verder met het Spurs voetbalshirt uit blauw 2019/2020. De bekende logo’s zijn hier weer zichtbaar en is de uitstraling perfect. Kledingsponsor Nike maakt de shirts dan ook wel geweldig. Het Amerikaanse merk wordt door heel veel voetbalclubs gedragen. Nike heeft niet alleen het Tottenham Hotspur uitshirt ontwikkeld maar ook alle andere kleding.

Tottenham Hotspur Uitshirt Blauw 2019-2020

Sport je ook tijdens warme dagen dan zal het Nike Spurs shirt 2019/2020 droog en nog soepel aanvoelen. Dit komt allemaal door de Dri-FIT technologie. De sponsor “AIA‘ vind je in het midden terug zoals we al jaren zien. Het welbekende logo’s van Nike en Tottenham op de beide kanten. Je kunt dus lekker gaan chillen in het geweldige voetbalshirt. Wil je het nog iets persoonlijker maken? Klik namen achterop zoals Eriksen, Kane, Vertonghen of laat je eigen naam achterop bedrukken. Wij hebben de prijzen voor je vergeleken en de beste prijs gevonden. Heel veel plezier met het Tottenham Hotspur shirt welke we gaan zien zijn in de Premier League, FA Cup, League Cup en de Champions League.

  • Tottenham Hotspur Football Club
  • Nike Dri-FIT technologie
  • Hoofdsponsor: AIA

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *