Liverpool Salah 3de Europese Voetbalshirt 2022-23

liverpool salah 3de europese voetbalshirt 2022-23Koop in onze shop het Liverpool Salah 3de Europese voetbalshirt 2022-23 voor de Champions League. Een groen voetbalshirt met witte bedrukking voor de wedstrijden op woensdag en dinsdag. Ga in onze store ook eens langs zijn eigen kleding.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Nike voetbalkleding
  • Rugnummer: 11

Je hebt dus de keuze uit meerdere shirts van deze held. Wanneer je op de button klikt hierboven ga je naar de totaalstore van Liverpool. Hier vind je ook bijpassende broekjes tot trainingspakken. Wil je dus helemaal als Mohamed Salah op de training verschijnen dan heb je genoeg kleding om te bestellen. Shop je bij Unisportstore.nl dan moet je rekening houden met een levertijd van 2 a 3 werkdagen.

Deze man gaat zeker 15x scoren in alle competities dit seizoen – VSD

We hebben dus nog veel meer kleding van dit shirt. Je kunt ook het Liverpool FC Mohamed Salah uitshirt 2022-2023 kiezen om maar iets te noemen. Ze worden allemaal met hetzelfde nummer bedrukt. Hopelijk gaat hij het ook goed doen in de Champions League. Kies bijvoorbeeld ook zijn eigen adidas X Mohamed Salah Ultraboost sneakers. Maak je klaar voor een seizoen topvoetbal.

Liverpool Salah 3de Europese Voetbalshirt 2022-23

De kleding is ontworpen door Nike. Als je kijkt naar de persoonlijke sponsor van Salah dan is dat adidas. Je kunt dus van alle kleding bestellen om helemaal op en top Salah te zijn. We gaan dit shirt vooral zien tijdens de Champions League. Het kan voorkomen dat we deze in de bekers zien in Engeland. Ideaal om lekker in te sporten door de mesh-panelen aan de zijkant. Ga los en kies de kleding die bij je past :). Hier ook het nieuwste Nike Salah Liverpool shirt uit 2023-2024.

  • Voetbalclub: Liverpool FC
  • Naam: محمد صلاح
  • Persoonlijke sponsor: adidas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *