BVB Dortmund Europees Thuisshirt 2022-2023

bvb dortmund europees thuisshirt 2022-2023Hier hebben we dan het BVB Dortmund Europees thuisshirt 2022-2023 weer. Een unieke variant die ook als kids variant is te verkrijgen. We hopen op een mooie seizoen in de Champions League. Wanneer draag jij voetbalshirts?

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Competitie: Bundesliga
  • Dortmund voetbalkleding

We gaan het Borussia Dortmund Champions League voetbalshirt 2022/23 uiteraard vooral zien in de CL. De laatste jaren laat Dortmund zich zeker gelden in de Europa. Zo waren ze vorig jaar ook gewoon bij de laatste 16 van de Champions League. In het seizoen 2012-2013 werd zelfs de finale gehaald. We verwachten veel van de club want de club mag zich inmiddels scharen bij de top van Europa. Hoppa! Het shirt is er dus gewoon weer 🙂

We do not buy stars, we make them – Borussia Dortmund

We gaan straks verder over de materialen van deze en nog wat extra informatie. De sponsor “Evonik” pronkt ook bij het Europees shirt in het midden. Puma heeft de volledige styling voor zijn rekening genomen. Is het een styling die je wat vindt of zeg je nouuu? Als Puma om de hoek komt kijken is het altijd een Dry-cell ontwerp. Verder heeft het een ideale pasvorm. Dry-cell wil zeggen dat het Borussia Dortmund Champions League shirt altijd droog aanvoelt. Kies hier ook voor het Borussia Dortmund 3de shirt kids 2022-2023 in kleinere maten.

BVB Dortmund Europees Thuisshirt 2022-2023

Deze is dus weer beschikbaar voor iedereen in de rekken. De opvallende kleuren komen je dan ook tegemoet vooral in het geel met zwart. Een prachtig Europees shirt van 100% polyester om toe te voegen aan je verzameling. Het is ook mogelijk om een sterspeler achterop het Europees voetbalshirt te laten bedrukken. Bekijk nu ook het zeer populaire Borussia Dortmund trainingspak 2019-2020. Denk jij dat BVB dit seizoen prijzen gaat pakken?

  1. Waar vind je het goedkope Europese shirt van BVB
  2. Wanneer zien we het shirt?
  3. Welke speler hoop jij te mogen begroeten volgend jaar?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *