Borussia Dortmund Trainingspak 2019-2020

borussia dortmund trainingspak 2019-2020Check hier het Borussia Dortmund trainingspak 2019-2020 in onze fanshop. Je kunt ook via de blauwe link een totaaloverzicht zien van alles van BVB :). Lekker toch om naar de training te gaan in een pak dat warme biedt!

direct bestellen vsd

  • Club: BVB Dortmund
  • Beschikbaar in: kids tot XXL
  • Trainingspak Presentatie Yellow

Voor dit seizoen in de Bundesliga is het trainingspak uitgekomen in 2 verschillende varianten. Deze heeft de gele thuiskleur in het BVB trainingsjack 2019/2020. Je kunt dus weer helemaal los om je winkelwagen te vullen. Het andere trainingspak heeft een zwarte basiskleur welke afgewisseld wordt door gele kenmerken. We zijn natuurlijk benieuwd naar dit voetbalseizoen en vooral welke spelers hebben ze volgend seizoen? Je ziet de spelers dan ook plaatsnemen op de bank in dit Borussia Dortmund trainingspak 2019-2020. Aan de Dortmund fans zal het in ieder geval niet liggen zoals we de Gelbe Wand kennen. Wil jij nou een keer naar Signal Iduna Park? Ga gerust in het trainingspak:).

Kies je bijvoorbeeld alleen het jack en ga je voor een trainingsbroek van vorig seizoen? Het kan een aantal euro’s schelen en soms hebben ze dezelfde trainingsbroek

We gaan hier verder over de materialen en vormgeving van het Borussia Dortmund trainingspak 2019-2020. Ten eerste is het een Puma ontwerp. Dit is opvallend want Puma is niet een erg veel voorkomend merk in de voetbalwereld. Je ziet nu langzaam meer voetbalclubs in de Puma kleding. De voetbal trainingspakken worden bijna allemaal ontworpen met handige steekzakken waar je al je waardevolle spullen in kunt opbergen. Klik je op de blauwe link dan kom je uit bij de nieuwste pakken. Lekker toch om te trainen in een trainingsbroek en Dortmund trainingsjack.

Borussia Dortmund Trainingspak 2019-2020

Wat kunnen we nog meer vertellen over de Puma BVB trainingskleding? Een uniek element is de sponsor onder de borst, maar ook op de rug. Sponsor Evonik Industries zie je soms vaker dan andere seizoen. Het trainingspak is voorzien van een normale pasvorm in combi met de mesh-gaatjes aan de zijkant. Deze gaatjes samen met Dry-cell zorgen dat vocht wordt afvoerend en zo een perfect lichaamstemperatuur kan behouden. Ga los en kies dit seizoen voor het Borussia Dortmund trainingspak 2019-2020. Wens je meer informatie over een bezoek aan BVB? Bekijk bij ons dan een voetbalreis Borussia Dortmund.

  • Borussia Dortmund trainingspakken
  • Competities: Bundesliga, CL en beker
  • Puma | Mesh-gaatjes
  • Officieel Borussia Dortmund Shop artikel
  • Borussia Dortmund shop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *