Nike Mercurial Vapor XII CR7 FG

nike mercurial vapor xii cr7 fgZie hier! De nieuwste Nike Mercurial Vapor XII CR7 FG met naam Black Lux! Ze worden speciaal ontwikkeld voor sterspeler Cristiano Ronaldo maar ook Neymar, Kylian Mbappé en Eden Hazard dragen ze. Wil je ze vergelijken met andere boots? Klik hieronder door en vergelijk aan beschikbare boots.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Beschikbaar in: kids, junior en senior
  • Maten: 32 tot 48,5

We hebben weer een nieuwe lijn van Nike. Soms lijkt het wel of ze iedere week met nieuwe komen. Je zag misschien FG al in de naam! Het wil zeggen dat ze ontworpen zijn voor de meest standaard ondergrond (firm ground) dus gras. Kies je de voetbalschoenen uit de Nike Vapor lijn dan kies je voor uitstraling. We zien een stijgende lijn van de Vapors als het gaat om populaire voetbalschoenen. 1 voordeel deze vallen zeker op. Ze zijn ontworpen met opvallende dark pack met een paar gouden accenten. Speel en sport je op hoge snelheid dan zijn de Nike Mercurial Vapor XII CR7 FG met nieuwe upper en nieuwe textuur echt iets voor jou. Wat vind je van deze voetbalschoenen?

Deze nieuwe voetbalschoenen met FG in de naam zijn speciaal ontworpen voor ondergrond als gras maar ook kunstgras is mogelijk!

Nike Mercurial Vapor XII CR7 FG

We zoomen hier gedeeltelijk in op de Nike Mercurial Vapor XII CR7 FG Gala voetbalschoenen. Wat kunnen we zeggen over de nieuwste Nike Micro Touch technologie? Deze technologie zorgt ervoor dat je het gevoel hebt dat je op blote voeten speelt. Je hebt zeker een uitstekende grip en verbeterde bal beheersing met deze technologieën. De tong van de Nike zwarte voetbalschoenen is extreem dun en gemaakt van microfiber leer. Als laatste kunnen we over de Nike Mercurial Vapor XII CR7 FG voetbalschoenen zeggen dat ze een perfecte instap hebben. Ga voor deze nieuwste boots en je kunt ze morgen al dragen op de training

  • Beschikbaar in: FG, AG en IC
  • Dark Lux Pack
  • Gedragen door: Cristiano Ronaldo, Alexis Sánchez, Neymar

Nike Vapor CR7 Voetbalschoenen

Deze zijn ontworpen door Nike met een micro textuur welke een extra touch en grip creëert. Deze textuur is aangebracht met de bekende ACC technologie erin verwerkt. Onder alle weersomstandigheden bieden de schoenen hierdoor extra grip en vastigheid. De Nike Mercurial Vapors zijn tevens voorzien van nieuwe noppen en de daarbij horende posities op de plaat van de zool. Door deze herpositionering heb je een goede en snelle afzet in elke richting. Op de hak vind je overigens 2 extra noppen die zorgen voor extra stabiliteit. Maak dus vandaag je tenue compleet met de geweldige Cristiano Ronaldo Nike Mercurial Vapor XII CR7 FG voetbalschoenen. Ben je meer geïnteresseerd in de Nike hoge voetbalschoenen versies? Volg ons via de sociale kanalen of zoek rustig verder. Leg de Nike voetbalschoenen 2019 er naast en maak een goede keuze.

  • Teijin bovendeel
  • Geïntegreerde tong
  • Unieke buitenzool
  • Noppensysteem

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *