Tottenham Hotspur Trainingsjack 2019-2020

tottenham hotspur trainingsjack 2019-2020Hier hebben we het Tottenham Hotspur trainingsjack 2019-2020 voor een nieuw Premier League seizoen. Lekker om naar de training in een warmere trainingsjas te komen. Zoek je toch een jas en broek? Kies dan het Nike Tottenham Hotspur donkerblauw trainingspak 2020-21 en je bent helemaal klaar.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Shop bij Unisportstore.nl
  • Maat: kids tot XXL

Je kunt nu gaan voor het Tottenham Hotspur trainingsjack 2019-2020 welke door Nike is ontworpen! Wat maakt een samenwerking met Nike zo speciaal? Uiteraard de kwaliteit maar ook de uitstraling! De Amerikaanse sportgigant Nike kennen we natuurlijk allemaal. Ga voor een Spurs trainingsjas om lekker warm te trainen of sporten tijdens de koudere dagen! We zijn ook zeer benieuwd wat jij van het jack vindt!

Heb je een jack gekozen dan kan je altijd later nog een Spurs trainingsbroek los bestellen!

Zoek je naast het Tottenham Hotspur trainingsjack 2019-2020 ook een aantal voetbalshirts? Je kan dan kosten besparen zoals verzendkosten. Wij gaan de zien tijdens de thuiswedstrijden in de Premier League, Champions League, League cup en FA cup. Geweldig toch zo’n Spurs trainingsjas 2019/2020 voor jong en oud. Zoals het er nu uitziet gaan ze volgend jaar wederom een Europese avontuur aan. Met een beetje geluk dan ook in het nieuwe stadion! We hopen je nog een keer te mogen begroeten en anders een fijne dag:)

Tottenham Hotspur trainingsjack 2019-2020

Wat maakt het Tottenham Hotspur trainingsjack 2019-2020 zo bijzonder? De kleurensamenstelling is uniek en de slimfit pasvorm. Kleuren worden daarnaast onderbroken door logo’s en accenten. Een prachtige toevoeging aan je collectie als je een volle kast wenst! Je kan daarnaast het jack compleet maken met broek als geheel Spurs trainingspak 2019/2020. Het Nike logo vinden we terug op de rechterborst en het Tottenham Hotspur F.C. logo op de linker borst. Zoek je ook nog een Nike Tottenham Hotpur thuisshirt 2019-2020? Klik dan op de blauwe link of ga voor een compleet tenue.

It’s been my life, Tottenham Hotspur, and I love the club – Spurs

Met een normale pasvorm is het wel een lekker jack om in te chillen. Door de samenwerking met Nike is het totale Tottenham Hotspur trainingsjack 2019-2020 ontworpen met het Dri-FIT materiaal. Hierdoor wordt vocht tijdens het transpireren naar de buitenste lagen van de stof afgevoerd. Helemaal niet erg om dit jack dan ook te dragen. Maak dus vandaag nog je Spurs collectie compleet en we hopen op een mooi seizoen.

  • Tottenham Hotspur Football Club
  • Kledingsponsor: Nike
  • Hoofdsponsor: AIA
  • Dri-FIT technologie
  • Trainingskleding

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *