Nike Tottenham Hotspur Donkerblauw Trainingspak 2020-21

nike tottenham hotspur donkerblauw trainingspak 2020-21Koop hier het Nike Tottenham Hotspur donkerblauw trainingspak 2020-21. Deze is in één variant beschikbaar in onze Spurs fanshop. Je kunt hier natuurlijk ook gewoon een los shirt bestellen zoals het thuisshirt of een uitshirt.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Kleuren: blauw met zalmroze accenten
  • Spurs trainingskleding

Je hebt het misschien gezien maar het Spurs trainingspak is ontworpen door Nike. Nike is een Amerikaans kledingmerk die we natuurlijk al jaren kennen in de voetbalwereld. Je kunt deze dan ook direct bestellen in de Voetbalshop. Deze wordt vooral gedragen voorafgaand aan een wedstrijd of onderweg. Je kunt voor de grap ook eens kijken bij de trainingsshirts, sweaters en truien. De blauwe kleuren passen perfect bij het Tottenham Hotspur thuisshirt 2021-2022 en het Tottenham Hotspur uitshirt blauw 2019-2020.

Spurs heeft een druk schema met de Europa League, Premier League, FA Cup en League Cup, dus we gaan een presentatiepak nog vaak voorbij zien komen.

⬆️

Het is comfortabel om tijdens lange vlieg- of busreizen lekker in pakkie tot rust te komen. Op de televisie zien we deze terug op de reservebank. Wisselspelers gebruiken het trainingspak om warm aan een wedstrijd te beginnen. Jij kan deze dan weer dragen tijdens winterse temperaturen. Heerlijk om zo de winter door te komen of het pak gewoon gebruiken om te chillen. Uiteraard is het niet alleen heerlijk om binnenshuis te dragen maar hij is met stijl ontworpen om hem ook buitenshuis te dragen.

Nike Tottenham Hotspur Donkerblauw Trainingspak 2020-21

Het Tottenham Hotspur trainingspak is ontworpen met de bekende blauwe kleuren. Toch zie je wat zalmkleurige accenten die we niet vaak zien. Zoals gezegd heeft Nike het ontwerp voor zijn rekening genomen. Het logo van het kledingmerk staat op de rechterborst van het trainingsjasje en de linkerkant van de trainingsbroek. Je kunt nu dus helemaal los met een presentatiepak.

Nike ontwikkelt de voetbalkleding met een waterafstotende stof. Een harde training of tijdens regenachtige dagen heb je profijt van het Tottenham Hotspur trainingspak. Het wordt ook wel de bekende Dri-FIT technologie genoemd, wat zorgt voor het gevoel. Wat het precies wil zeggen weten we eigenlijk niet. Verder is deze gemaakt van 100% polyester. De zakken in zowel het trainingsjasje als de trainingsbroek zijn voorzien van ritsen om je spullen ten alle tijden goed op te bergen. De pasvorm is normaal dus geschikt voor iedereen. Je zult geen spijt krijgen van deze aankopen.

  • Nike voetbalkleding
  • 100% polyester
  • Dri-FIT technologie
  • Ideale pasvorm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *