Borussia Dortmund 3de Shirt Kids 2022-2023

borussia dortmund 3de shirt kids 2022-2023Check hier het Borussia Dortmund 3de shirt kids 2022-2023 voor de Europese wedstrijden :). De kan worden bedrukt met Malen of Haller om er even 2 te noemen. Altijd leuk om uit diverse kleding te kunnen kiezen. Als je mocht kiezen welke speler zou je van BVB achterop laten bedrukken?

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Gratis verzending boven €70

Je denkt misschien deze oogt zo niet als we kennen van de club? Het is zeker een uniek voetbalshirt voor de Champions League. Al moet er wel bij gezegd worden dat het 3e shirt nu iets meer gele accenten heeft. Als we kijken naar de maten dan is dit shirt beschikbaar vanaf maat 128 cm tot XXXL. Er zit dus voor iedereen wel een perfecte maat bij! Laat ons ook even weten wat je van het shirt vindt :).

You don’t need to win trophies to be a legend, You need to win hearts – Reus

Puma heeft ook weer voor dit seizoen het Borussia Dortmund Europese voetbalshirt geel ontworpen. Je kent misschien de Dry-Cell technologie wel die zorgt voor een fris gevoel. De clubkleuren zie je als mini accenten over het gehele shirt. Uiteraard het logo met de twee gouden sterren daarboven. We noemde net al even de ideale pasvorm van het shirt. Door een slimfitte creatie zit het voetbalshirt ook veel beter. Aan de achterkant van deze vinden we het woord Borussia onderin terug. Ga dit seizoen los of speel een FIFA toernooi in je nieuwe Borussia Dortmund shirt.

Borussia Dortmund 3de Shirt Kids 2022-2023

Hier nog de laatste feitjes over het BVB Dortmund voetbalshirt 2022/23 en daaronder nog een korte geschiedenis. De Champions League is niet het enige podium voor het shirt maar ook de bekerwedstrijden van Die Borussen. In sommige gevallen ook in de Bundesliga als het om regels gaat. Je uitshirt mag niet teveel lijken op het thuisshirt van je tegenstander. De club uit Dortmund speelt in het grootste stadion van de Bundesliga. Het Signal Iduna Park kan meer dan 83.000 supporters kwijt. De aanhang is vooral bekend van de prachtige spandoeken die de Ultras iedere week weer tonen. Om de week is de sfeer niet normaal in het prachtige stadion.

Hieronder nog wat informatie en een korte beschrijving over de geschiedenis van Borussia Dortmund.

De club die opgericht is in 1909 is de eerste Duitse club die een Europese prijs mee mocht nemen naar Duitsland. De club groeit dus niet alleen in supporters maar ook steeds meer in prestaties. In 2011 en 2012 wist de club de Bundesliga titel binnen te slepen. Het zal dus moeilijk worden om mee te strijden om te titel maar hopelijk gaat het beter dan vorig seizoen. Zoek je toch liever het gele met zwart shirt? Klik dan op het Puma Borussia Dortmund thuisshirt 2022-2023 en leg ze naast elkaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *