Mohamed Salah Thuisshirt Liverpool 2022-2023

mohamed salah thuisshirt liverpool 2022-2023Shop hier je Mohamed Salah thuisshirt Liverpool 2022-2023. Je hebt voor kinderen ook het kleinere thuisshirt van de club. De aanvaller is al even geleden overgenomen voor €39 mln van AS Roma. In de fanshop hebben we niet alleen het Salah Liverpool thuisshirt maar ook uitshirts en 3de voetbalshirt.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • In: kinderen, vrouwen, junior en senior
  • Rugnummer 11

Je kunt het Liverpool FC shirt ook bedrukken met de rest van het team. Lekker om op de training een shirt met naam te dragen :). Mohamed Salah is de man die het shirt van LFC zo populair maakt. De snelle buitenspeler heeft rugnummer 11 overgenomen van Roberto Firmino. Firmino wilde met rugnummer 9 gaan spelen. Zoek je deze voor kids? Ga dan langs het Salah Liverpool thuisshirt kind 2021-2022.

Als Salah vertrekt stort het hele team van LFC in elkaar!

De Egyptische aanvaller heeft een contract voor 5 jaar getekend. We kunnen dus nog wel even genieten van de geweldige speler. Samen met Firmino en Darwin Nunez zal hij de aanval vormen van Liverpool football club. Liever een ander naam achterop het voetbalshirt van de club? Via de button hierboven kom je bij Unisportstore waar je een willekeurige speler kan kiezen. Je kunt ook kiezen om een eigen naam en nummer te bedrukken.

Mohamed Salah Thuisshirt Liverpool 2022-2023

Shop een M.Salah voetbalshirt 2022/23 als rode variant of als 3de en uitshirt. Als we terugkijken naar 26 jan. 2014 dan was dit de datum dat Salah werd verkocht van Basel aan Chelsea FC. Bij Chelsea kwam hij niet aan de bak en liet zich uitlenen aan Fiorentina. Bij Fiorentina scoorde hij 9 goals en leverde hij 4 assist. Reden genoeg om een jaar laten AS Roma aan de deur te krijgen. In eerste instantie huurde Roma, Salah voor een jaar met optie tot koop. Hij werd gekocht voor 15 miljoen en scoorde vervolgens 34 goals en 24 assists in 83 wedstrijden. Uiteindelijk reden genoeg voor Liverpool op 39 miljoen naar Rome te brengen.

  • Sterspeler: Mohamed Salah
  • Land: Egypte
  • Voetbalclub: Liverpool FC

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *