Liverpool Shirt Uit Virgil van Dijk 2022-23

liverpool shirt uit virgil van dijk 2022-23LFC met een Liverpool shirt uit Virgil van Dijk 2022-23. Draag jij deze morgen om de schouders? Voetbalshirts met naam van Virgil zijn er voor heren, vrouwen en kinderen. Maak je klaar voor de uitwedstrijden.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Virgil thuisshirts, kleding, tenues
  • In: kinder, dames, junior, heren

Als we kijken naar de Virgil Liverpool shirts in de store dan zien we er 3. Ze zijn beschikbaar voor kinderen, dames, junior en heren. Bedruk je voetbalshirt bij Unisportstore.nl, die hebben we geselecteerd als goedkoopste. Je kunt deze vandaag nog bestellen en je krijgt deze overmorgen in de bus.

Liever geen Liverpool Football Club shirts maar 1tje van oranje? We hebben in de store ook het Virgil Nederland Elftal thuisshirt 2022-2023. Bij het Nederlands Elftal speelt hij met rugnummer 13 en bij Liverpool FC met rugnummer 4. De mouw sponsoring is nieuw op het LFC shirt. Wanneer je het Liverpool thuisshirt hebt geselecteerd hoef je alleen Virgil nog maar te kiezen. Dit kan allemaal in de winkelwagen.

Liverpool Shirt Uit Virgil van Dijk 2022-23

De sterspeler is overgekomen van Southampton FC voor een recordbedrag van €84.500.000. Toch is dit geen record meer want zo snel gaat dat. Hij is hiermee de op1 na duurste verdediger ooit in de Premier League. Wens je naast een Virgil shirt ook shorts en kousen? Je kunt bij Unisport een compleet Virgil tenue selecteren. De geweldige verdediger heeft 2 jaar achter elkaar in de Champions League finale gestaan met Liverpool FC. 2 seizoenen geleden was het dan zo ver en mochten ze de cup met de grote oren omhoog houden. Nu zijn ze kampioen van Engeland geworden :). Kies bij Voetbalshirtsdirect.nl ook voor de Virgil voetbalschoenen met de Nike Mercurial Vapor. Een klein verschil met het Virgil van Dijk Liverpool thuisshirt 2022-2023.

  • Virgil van Dijk
  • Positie: verdediger
  • Rugnummer: 4
  • Instagram / Twitter
  • Recordtransfer: €84.500.000

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *