Lionel Messi PSG Thuisshirt Kind 2022-2023

lionel messi psg thuisshirt kind 2022-2023Koop hier een Lionel Messi PSG thuisshirt kind 2022-2023. In de fanshop ook het shirt van Argentinië voor kids met zijn bedrukking. Lionel Andrés Messi Cuccittini is de held met het voetbalshirt voorzien van rugnummer 30. Is hij de beste ter wereld en blijft hij bij PSG?

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Lionel Andrés Messi Cuccittini
  • Thuisshirts, tenues / voetbalkleding

Bij Voetbalshirtsdirect.nl hebben we een Messi shirt kids Paris Saint Germain 2022/23. Je kunt nu nog een thuisshirt bestellen maar blijft deze baas bij de club  in Parijs? Deze kun je krijgen in de maten 122 cm tot 170 cm. Klik hierboven op de button en ga direct naar Unisportstore.nl. Je kunt hier ook het Argentinie thuisshirt Messi kind 2022-23 bestellen.

Je hebt deze dus voor alle jonge fans. Een geweldige thuisshirt met bedrukking van naam en nummer. Naast de kids, junior en kleine variant hebben we ook een shirt van deze ster voor senioren. De voetbalshirts zijn populair wereldwijd door Lionel Messi. Je ziet nu weer de verticale lijn op het shirt. Lionel Andrés Messi gaat ook dit seizoen alles doen om de FIFA Ballon D’or te winnen.

Lionel Messi PSG Thuisshirt Kind 2022-2023

Het thuisshirt met rugnummer 30 en MESSI is een geweldige bedrukking. Al jaren staat deze held in de top 3 best verkochte namen achterop  een voetbalshirt. Deze man is de legendarische voetballer. Naast deze volgen ook nog het 3rd Europese voetbalshirt en uitshirt. Hij is inmiddels de 30 ver gepasseerd dus we hopen nog minimaal een jaar of 3 van hem te genieten. Een bedrukking zal lang daarna ook heel erg gewild blijven. Een bezoek brengen aan deze superheld? Wacht even af waar deze baas gaat spelen.

De vraag is waar de superheld dit seizoen gaat spelen. Of denk jij dat het een spelletje is?

De wedstrijden in de Champions League worden goed bekeken. Inmiddels is het alweer 6 seizoenen geleden dat ze ook maar in de finale stonden. Nike komt met unieke voetbalshirts en dus ook deze. Speciaal voor kinderen de maten 122 cm tot 170 cm tot XXXL voor senioren. Waar speelt Lionel Andrés Messi Cuccittini aankomend seizoen houdt ons toch wel bezig. Ga ook eens langs het Nike Paris-Saint Germain Messi thuisshirt 2022-23 in grotere maten.

  • Debuut: 16 november 2003
  • Argentijnse elftal debuut: 2005
  • Toenmalige trainer: Frank Rijkaard
  • FIFA Ballon d’Or: 5x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *