Nike Paris-Saint Germain Messi Thuisshirt 2022-23

nike paris-saint germain messi thuisshirt 2022-23Koop hier het Nike Paris-Saint Germain Messi thuisshirt 2022-23. Deze is er voor kids en dames. Thuisshirts van deze ster in de FC PSG variant zijn het meest verkochte wereldwijd. Je kunt deze bestellen voor kinderen, junioren, heren en vrouwen. Lionel Andrés Messi Cuccittini ook wel de vlo speelt met rugnummer 30.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl

In de rekken hebben we de Messi voetbalshirts voor jong oud. Deze zijn er in de varianten: PSG thuisshirt, minikit, voetbaltenues en het Argentinië shirt. Je kunt dus helemaal los als je op bovenstaande button klikt. Ga hier ook voor het Messi Paris Saint-Germain uitshirt wit 2021-2022.

+ Is Messi de beste ter wereld?

+ Blijft Messi of gaat hij naar een andere club?

Lionel Messi de beste voetballer ter wereld met hier het populairste thuisshirt!

In de store hebben we het thuisshirt met rugnummer 13. Het betreft een origineel voetbalshirt die al is voorbedrukt. Lionel Messi de stervoetballer van de club uit Parijs. Je kunt ook zijn voetbalschoenen, trainingspakken en voetbalkleding bestellen. Verkrijgbaar in 3 varianten van de club waar het voorheen nog het FC Barcelona shirt was. Je kunt voor kids in de maten 122 cm tot 170 cm bestellen. Deze is er voor senioren van XS tot XXXL. We gaan deze zien tijdens de thuiswedstrijden van Ligue 1, Champions League en Franse beker.

Nike Paris-Saint Germain Messi Thuisshirt 2022-23

Het Messi shirt thuis in het blauw met witte en rode accente. De witte accenten zoals een bedrukking en logo’s maken het voetbalshirt. MESSI met rugnummer 30 heeft aangegeven te blijven aankomend seizoen. Bij Unisportstore hebben we de voorbedrukte shirts. De kleding is te verkrijgen voor dames, kids, junioren, mannen en vrouwen. Ze zijn daarnaast ontworpen met een normale pasvorm en 100% polyester. Messi een keer van dichtbij bekijken? Ga dan naar een voetbalreis Barcelona en boek je voetbaltrip.

You have to fight to reach your dream. You have to sacrifice and work hard for it.” – Lionel Messi

Je kunt ook een variant van het uitshirt of 3rd voetbalshirt bestellen. De sterspeler die ook prijzen wil gaan winnen met Argentinië. Hij gaat natuurlijk weer voor de gouden schoen. Ga jij wekelijks naar de training of sportschool? Heerlijk om op de sportclub te komen met een voetbalshirt. Zoek je een cadeau voor verjaardag of zomercadeau? Denk dan aan deze. Naast de officiële varianten met Vapor hebben we ook een replica voetbalshirt al vanaf €14,95. Heel veel plezier met de nieuwste voetbalkleding en bedrukte voetbalshirts voor iedereen. Ga hier ook voor het Lionel Messi PSG thuisshirt kind 2022-2023.

  • Lionel Andrés Messi Cuccittini
  • Bijnaam: de vlo
  • Rugnummer: 30
  • Club: FC Paris Saint Germain

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *