Messi Paris Saint-Germain Uitshirt Wit 2021-2022

messi paris saint-germain uitshirt wit 2021-2022Bestel hier het Messi Paris Saint-Germain uitshirt wit 2021-2022. Je kunt ook een thuisvariant bestellen of welke je ook maar mooi vindt.

direct bestellen vsd

  • Sterspeler: Lionel Messi
  • Bijnaam: de vlo
  • Rugnummer: 30
  • Positie: rechtsbuiten
  • Messi de beste voetballer ter wereld?

In het wit met roze kan je nu het Messi PSG uitshirt kopen. Het voetbalshirt is niet te zien in Parijs maar wel tijdens de uitwedstrijden. Uiteraard in de belangrijke Champions League wedstrijden van het geweldige toernooi. Daarnaast zien we Messi ook schitteren in Ligue 1 en de Franse beker. Lionel Andrés Messi Cuccittini ook wel de vlo genoemd is de beste speler ter wereld. Een bedrukking met rugnummer 30. Denk jij dat Messi voorlopig bij PSG blijft of zal hij net als Ronaldo nog een keer van club wisselen? Wat vind je van het voetbalshirt of kies je liever het Nike PSG 3de shirt zwart Messi 2021-2022?

De toekomst van Lionel Messi in het PSG shirt

We hoeven jullie niet te vertellen dat Messi shirts geweldig populair zijn. Ze zijn er daarom ook in alle 3 de FC Barca varianten. Zoals we hierboven al zeiden twijfelen we over de kleur. Je kunt trouwens ook nog een Nike Barcelona voetbalshirt geel 2023-2024 bestellen zonder naam. Kan jij ons onderaan laten weten of je het een lekker shirtje vindt?

Een geweldige speler waar we nog een aantal jaar van kunnen genieten. Messi begint helaas ook op een respectievelijke leeftijd te komen. Als we hem nog willen zien moeten we eerdaags toch een keer naar Parijs. Heb jij Lionel Messi wel eens zien voetballen? Laat het ons weten onderaan. Een gewaardeerde voetballer door alle voetballiefhebbers. De uitwedstrijden buiten het stadion zullen waarschijnlijk in dit shirt gaan plaatsvinden. Wat vind jij het mooiste voetbalshirt met Messi achterop ooit gemaakt? Je kent het wel zo’n iconisch shirt als je die ziet moet je aan Messi denken.

Messi Paris Saint-Germain Uitshirt Wit 2021-2022

Natuurlijk zijn de shirts niet als enige populair. Messi heeft een contract met adidas die voetbalschoenen samen ontwerpen. Je kunt bij ons ook terecht voor die voetbalschoenen. Een geweldige voetballer en buurman van Suarez die wekelijks aan het shinen zijn. Nu Messi wat ouder begint te worden zijn alle prijzen mooi meegenomen. Persoonlijke prijzen zal hij wel blijven winnen. Het wordt wel eens tijd dat PSG in dit shirt de Champions League gaan winnen. Als jij het seizoen moet inschatten. Hoeveel prijzen gaat hij of de club dan aankomend seizoen winnen?

Wat Maakt Lionel Messi zo Populair?

Een vraag die lastig is om te beantwoorden. We zijn dan ook benieuwd hoe jij denkt dat het komt. Zouden het echt alleen zijn voetbalkwaliteiten zijn of heeft hij meer? Niet alle professionele voetballers zijn over hem te spreken. Uiteraard heeft hij gepast arrogantie en dat mag ook wel als je 1 al dan niet 1 van de beste spelers ter wereld bent. Kies voor het Messi Parijs shirt en je ontvangt deze morgen al. We zijn net als jullie wel benieuwd hoe lang hij het nog vol houdt om te voetballen in de absolute top.

Messi zijn carrière

Het mooie van de carrière van Messi is dat deze op professioneel gebied bij 1 club afspeelt. Hij kwam dan weliswaar over van CA Newell’s Old Boys maar maakte zijn debuut in het betaalt voetbal bij FC Barcelona. Frank Rijkaard was degene die hem liet debuteren. Inmiddels weten we allemaal hoeveel records hij binnen heeft gehaald. Hij speelt nu lekker bij Paris Saint-Germain en kan nog velen kant op. Welk moment komt bij jou naar boven als je denkt aan deze geweldenaar? Lionel Andrés Messi Cuccittini is een prachtige voetballer met helaas een mindere tijd bij Argentinië omdat de prijzen uit bleven. Bekijk bijvoorbeeld ook het Messi thuisshirt Argentinie 2022-23.

  • Volledige naam: Lionel Andrés Messi Cuccittini
  • Positie: aanvaller
  • Club: PSG Football Club
  • adidas voetbalschoenen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *