Nike PSG 3de Shirt Zwart Messi 2021-2022

nike psg 3de shirt zwart messi 2021-2022

Koop hier het Nike PSG 3de shirt zwart Messi 2021-2022. Heb je ooit eerder een dergelijk voetbalshirt gezien? Alle voetbalshirts met Lionel Messi achterop zijn geweldig populair maar deze :). Zou jij het voetbalshirt dragen als je naar de training gaat?

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Bedrukking in dezelfde witte kleur
  • Beschikbaar in: kids, vrouwen en heren

Het Nike Vapor Paris Saint Germain FC voetbalshirt is speciaal ontworpen voor de Champions League. Als we kijken naar PSG Football Club dan denken we direct aan deze man. We zijn wel benieuwd hoe ver ze komen voor de cup met de grote oren. In ieder geval kan je een Messi 3de voetbalshirt zwart met rugnummer 30 bestellen. Ieder jaar worden miljoenen voetbalshirts met Lionel Messi verkocht. Gaat Messi weer uitzonderlijk dingen laten zien dit seizoen in de Champions League?

quote: Lionel Messi gaat nog zeker 2 Ballon d’ors winnen

Het unieke shirt is ook te verkrijgen in een dames variant of genderneutraal. Je kunt natuurlijk ook hetzelfde shirt bestellen alleen dan de thuisvariant. We hebben deze kleur in ieder geval nog niet vaker gezien. Een bedrukking zal in het donker worden gezet. In dit geval Messi met rugnummer 30. Accor Live Limitless vind je daarnaast ook nog terug op het shirt. Ga ook eens langs het Messi uittenue PSG kids 2021-2022 of een Jordan PSG Messi voetbalshirt zwart 2023-2024.

.

Nike PSG 3de Shirt Zwart Messi 2021-2022

Je kunt bij ons het shirt van Paris Saint-Germain bestellen voor de unieke wedstrijden. Draag deze morgen dan al op de training of in de sportschool. De bedrukking van de ster is een officiële bedrukking. Je ziet dat aan de logo’s in het nummer. We gaan het shirt vooral zien tijdens de uitwedstrijden in Ligue 1 en de Champions League. Een held waar we hopelijk nog lang van kunnen genieten. Ga ook voor de populaire adidas Messi Voetbalschoenen wit 191 Redirect.

  • Rugnummer: 10
  • Lionel Messi voetbalkleding
  • Positie: Aanvaller
  • Nationaliteit: Argentinië

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *