New Balance AS Roma Thuisshirt 2022-2023

new balance as roma thuisshirt 2022-2023Hier is het New Balance AS Roma thuisshirt 2022-2023 weer. Uiteraard in het rood met oranje accenten. We hebben in onze voetbalshop ook het Nike AS Roma uitshirt bruin 2020-2021 om een beetje af te wisselen.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • AS Roma voetbalkleding/ thuistenues
  • Beschikbaar in: kids, kinderen en senioren
  • Kleuren: rood met oranje en wit

Als we kijken naar de make-over van het nieuwe shirt dan zien we niet veel nieuws. De kraag valt direct op met een oranje streep. Je ziet ook altijd de opvallende Romeinse accenten terug. Ook kan je nog steeds de oude held Francesco Totti laten bedrukken op het AS Roma shirt. De uiteinden zijn voorzien van het unieke patroon. Je kunt het shirt bestellen voor senioren en kinderen. Een ontwerp van New Balance komt samen met de NB technologie. De technologie voorziet het AS Roma shirt van luchtgaatjes zodat hij altijd fris aanvoelt. De kleuren herken je gelijk van de Giallorossi zoals het AS Roma logo.


Ik ben gelukkig dat ik mijn hele carrière hetzelfde shirt heb mogen dragen, iets wat ik altijd heb gewild – Francesco Totti

Het voetbalshirt zien we vaak in de stad Rome. Vaak geïnspireerd op de bekende Romeinse geschiedenis waar alle fans zo trots op zijn. Het AS Roma shirt thuis rood oranje 2022-2023 komt voor de 2de keer uit de New Balance productie. Je kunt ook nog het thuis short en voetbalkousen bestellen mocht je meer kleding zoeken. Een club tenue zal uiteraard te zien zijn in het Stadio Olimpico in Rome, ook wel het AS Roma stadion. Wil jij nou het voetbalshirt bedrukken? Je kunt de hele selectie achterop krijgen (niet allemaal tegelijk). Een feit is dat het AS Roma voetbalshirt op plek 13 staat van meest verkochte voetbalshirt wereldwijd.

New Balance AS Roma Thuisshirt 2022-2023

Het shirt, tenue en New Balance ontwikkeling zijn aan bod gekomen. Je vindt verder nog een Totti Roma shirt. Naast de wedstrijdshirts zoals thuisshirts en uitshirts ook diverse merchandise. Je kunt al een fan t-shirt bestellen vanaf €24,95. Een ander populair product in de shop zijn de AS Roma trainingspakken. Maak vandaag je collectie nog compleet want volgend seizoen spelen de Romeinen weer in Europa, Serie A en Italiaanse beker. Ga hier nog ff langs bij het AS Roma shirt thuis kids rood 2022-2023.

  • Competitie: Serie A, Europa en Coppa Italia
  • Seizoen 2022/2023
  • Producent: New Balance
  • Technologie: NB
  • AS Roma Shop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *