Nike AS Roma Uitshirt Bruin 2020-2021

nike as roma uitshirt bruin 2020-2021

Koop hier het Nike AS Roma uitshirt bruin 2020-2021. Heel anders dan bijvoorbeeld het nieuwste uitshirt om het populairste shirt er ff bij te halen. Ga voor hetzelfde shirt als Abraham, Nicolò Zaniolo en Dzeko.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • AS Roma held: Totti
  • Beschikbaar in: junioren, kids en senior

Het Nike AS Roma uitshirt zal te zien zijn in de wedstrijden buiten het Olimpico di Roma. Een fantastische club uit Roma met boegbeelden als Francesco Totti & Daniele De Rossi. Deze spelers zijn inmiddels al gestopt maar dat maakt ze niet minder populair. Koop bij ons ook het en AS Roma trainingspak 2018-2019 voor wat variatie.

Het Olimpico di Roma is het mooiste stadion van de Serie A. We gaan de club volgend seizoen ook gewoon weer in de Champions League zien.

Het is een modern en prachtig voetbalshirt geworden. Wil jij een voetbalshirt bedrukken? Uiteraard kan het voetbalshirt van de Romeinen worden bedrukt. Het bedrukken van een voetbalshirt brengt wel extra kosten met zich mee. Het Nike AS Roma uitshirt junior 2020-2021 komt uit de lijn van Nike die ook wel “Hungry for Glory” wordt genoemd. AS Roma heeft supporters en verenigingen over heel de wereld. Bekijk ook de AS Roma voetbal artikelen in de shop via de button hierboven.

Nike AS Roma Uitshirt Bruin 2020-2021

Het AS Roma shirt uit is er voor kids, kinderen, heren, vrouwen en junioren. Je gaat deze dan ook zien in de Serie A, Italiaanse beker en Europa. Het bijzondere kleur over het voetbalshirt. Ook beide logo’s bevatten de clubkleuren. Daarnaast is het donkerrode Nike logo op de rechterborst gepositioneerd en het AS Roma wolf logo aan de rechterkant in het midden van de streep. Het uitshirt heeft een heerlijk hals welke klassiek wordt genoemd. Een voetbalshirt van AS Roma is gemaakt van 100% polyester.

Het stadion alleen kan bijna 74.000 supporters kwijt. Ze hebben dan ook supporters overal in de wereld.

Het AS Roma nieuws gaat meer over de voormalige spelers van de prachtige club. Serie A wedstrijden worden nooit goed bezocht en blijven veel plekken onbezet dat is minder goed nieuws. Het AS Roma voetbaltenue wordt toch over heel de wereld gedragen. Bekende grote namen die het voetbalshirt van AS Roma hebben gedragen zijn bijvoorbeeld Gabriel Batistuta, Cafu, Vicenzo Montella en Christian Panucci. Met deze grote namen werd de Serie A van het seizoen 2000-2001 in de wacht gesleept. Hier ook het New Balance AS Roma thuisshirt 2022-2023.

  • Club: AS Roma
  • Competities: Serie A
  • Voetbalkleding: Nike
  • 100% polyester

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *