Nike AS Roma Uitshirt Junior 2020-2021

nike as roma uitshirt junior 2020-2021Koop hier het Nike AS Roma uitshirt junior 2020-2021. Je kunt bij Unisportstore.nl alles krijgen, dus ook een uittenue selecteren. Het shirt zal te zien zijn tijdens de Serie A, Europa en Italiaanse beker.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Hoge kortingen en acties
  • Sponsor: Qatar Airways
  • Beschikbaar in: kids, kinderen tot XXL

Het shirt en het uittenue zal worden geproduceerd en ontworpen door Nike. We kennen Nike van het bekende Dri-Fit technologie. Klik hierboven dus snel door en je ziet een totaaloverzicht van de kleding in de store. Het Nike Roma shirt is geweldig om te dragen tijdens een training of om in te chillen. Met een geweldige selectie gaat de club natuurlijk strijden voor een zo hoog mogelijke plaats in de Serie A. Kies hier ook voor het AS Roma shirt.

Kluivert heeft de juiste keuze gemaakt om voor AS Roma te gaan spelen

Naast de uitwedstrijden zal deze ook te zien zijn tijdens Europese wedstrijden maar ook in de Serie A. Een geweldige club met recordhouder Francesco Totti als vroegere speler. De topwedstrijden van AS Roma worden uitgezonden op televisie. Je kunt dus lekker los in de kleding. In de shop hebben we in het grijs ook het adidas Benfica uitshirt zwart 2020-2021.

Nike AS Roma Uitshirt Junior 2020-2021

Zoals gezegd is het nieuwe Nike AS Roma shirt uit kinderen ontworpen door Nike. Natuurlijk niet alleen het junioren shirt maar ook zeker voor senioren. Het sportbedrijf Nike is al jaren actie binnen de voetbal. Op de linkerborst het nieuwe en unieke Roma logo en op de rechterborst het Nike logo. Het AS Roma shirt uit van het polyester materiaal en gemaakt met stevige stretch voor de stevige sportavonden. Hierdoor blijft je lichaamstemperatuur constant en optimaal. Een prachtig voetbalshirt voor het nieuwe voetbalseizoen.

  • Roma shop artikel
  • Seizoen 2020/2021
  • Land: Italië
  • Nike Dri-FIT technologie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *