New Balance AS Roma Tenue Minikit Kids 2022-23

new balance as roma tenue minikit kids 2022-23Je ziet het als een New Balance AS Roma tenue minikit kids 2022-23 in onze voetbalshop. Deze is beschikbaar met shirt, short en de kousen. Je kunt deze natuurlijk ook bedrukken met naam en nummer.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Beschikbaar in: 3 maanden tot 8 jaar
  • Kleuren: rood en oranje
  • New Balance technologie

Het AS Roma tenue is ontworpen met het NB materiaal. Door dit materiaal blijft het Roma voetbaltenue mini lekker droog aanvoelen op de huid. Dit komt doordat vocht naar de buitenste lagen van het materiaal wordt afgevoerd. Je kunt deze nu voor je kind bestellen als je naar de wedstrijden van de Romeinen gaat kijken. Natuurlijk ook het populairste losse New Balance AS Roma thuisshirt 2022-2023.

Het tenue ook wel minikit bestaat naast het shirt uit het broekje en kousen.

Het New Balance AS Roma tenue minikit kids 2022-23 al in de kast hangen? Je kunt dan ook eens kijken bij bijvoorbeeld het AS Roma trainingspak 2018-2019. Je kunt het zo gek niet bedenken of wij bieden het aan. De voetbalkleding zal dit seizoen uiteraard terug te vinden zijn in de serie A tijdens alle thuiswedstrijden. Daarnaast zal het AS Roma tenue ook terug te zien zijn in de Europese wedstrijden. Wedstrijden om naar uit te kijken en een podium voor de Roma voetbalkleding. Heel veel plezier met het tenue kids.

New Balance AS Roma Tenue Minikit Kids 2022-23

Het AS Roma voetbaltenue junior 2022/23 zal natuurlijk weer op televisie te zien zijn als ze voetballen in de grote wedstrijden. Unieke wedstrijden van de Romeinen die een top jaar kende in 2001-2002. In Europa wordt het dus weer avonden met z’n allen voor de buis of in het stadion om je favoriete team aan te moedigen. Het kleine tenue is ontworpen met een rood voetbalshort, in het thuisshirt zijn de clubkleuren terug te vinden. Het Roma logo bevindt zich op de linker borst en het NB logo op de rechterborst. Door de bordeaux rode kousen en het terugkerende bordeaux rode voetbalshirt, is het tenue een mooi geheel. Bekijk daarnaast ook het schitterende Nike AS Roma uitshirt bruin 2020-2021.

  • Club: AS Roma
  • Nike voetbalkleding
  • Competitie: Serie A en Coppa
  • Land: Italië

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *