adidas Real Madrid Voetbalsokken Thuis 2022-2023

adidas real madrid voetbalsokken thuis 2022-2023Zoek je een goedkoop voetbalitem? Kies dan adidas Real Madrid voetbalsokken thuis 2022-2023 welke beschikbaar zijn vanaf €7,95! Het voetbaltenue is natuurlijk geweldig om in te trainen. Wat vind je van het tenue en dus ook deze kousen van Real?

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Maten: 30 tot 50
  • Overzicht: Real Madrid

In de rekken voor het aankomende seizoen nieuwe Real voetbalkleding. Alles is natuurlijk weer terug te vinden bij ons in de fanstore. We kijken uit naar de thuiswedstrijden in de Spaanse Primera Division competitie maar ook zeker naar de Champions League.

De thuissokken met linker en rechter pasvorm als onderdeel van het thuistenue 2022/2023

De voetbalsokken zijn speciaal ontwikkeld voor een ultiem comfort. Daarnaast hebben ze als doel dat de scheenbeschermers op de juiste plek blijven en je voeten extra steun geven in de voetbalschoenen. De kousen zullen te bewonderen zijn in het Real Madrid stadion welke je ook dit seizoen weer kunt bezoeken. Ben je dus een echte Koninklijke fan en heb je alle voetbalkleding in huis? Deze adidas Real Madrid voetbalsokken thuis 2022-2023 zijn zeker een mooie aanwinst voor je kledingkast! Je kunt natuurlijk ook gaan voor een compleet Real Madrid tenue 2022-23. Je kunt dan nog even een broekje en shirt toevoegen aan de winkelwagen. Zoek je een damesvariant? Ga dan voor een adidas Real Madrid shirt thuis vrouwen wit 2022-23 in dames xs tot xxxl.

adidas Real Madrid Voetbalsokken Thuis 2022-2023

De thuiskleding van het team met de thuiskousen zijn geheel in het wit gehuld. Hierdoor sluiten ze perfect aan bij de rest van het thuistenue. Aan de bovenkant van de kousen zijn de bekende strepen van adidas terug te vinden. Het speciaal ontworpen voetbed zorgt ervoor dat je met een lekkerder gevoel door de trainingen komt. Wil jij op het voetbalveld dus net zo presteren als bijvoorbeeld Asensio of Benzema? De juiste sokken zijn niet van levensbelang maar wel lekker. Maak dus nu je tenues compleet met de geheel vernieuwde kousen. Uiteraard ook de combineren met oudere tenues van de Koninklijke. We noemde hierboven al een trainingspak maar we hebben ook het adidas Real Madrid trainingspak 2022-2023 voor je klaarstaan.

  • Real Madrid Shop: http://shop.realmadrid.com/stores/realmadrid/us
  • adidas
  • Climacool materiaal
  • Primera Division
  • Seizoen 2022/2023

https://gph.is/2JQPMya

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *