adidas Real Madrid Shirt Thuis Vrouwen Wit 2022-23

adidas real madrid shirt thuis vrouwen wit 2022-23Een damesmodel is het adidas Real Madrid shirt thuis vrouwen wit 2022-23. Het thuisshirt met vrouwelijk pasvorm is weer een stap de goede richting voor het vrouwenvoetbal. Gemaakt van 100% polyester met de normale logo’s en kleuren. Draag jij liever een shirt met vrouwelijke pasvorm of het gewone shirt?

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Beschikbaar in de maten s tot xxxl

De sponsor Emirates Fly Better is een geweldige geldschieter en dus zichtbaar op het Real Madrid shirt vrouwen. In onze fanstore kan je helemaal los. De rekken in het wit en te herkennen aan de Koninklijke voetbalkleding. Het Real Madrid dames voetbalshirt is te verkrijgen in de maten xs tot xl. Wens je toch een andere maat? Laat het ons dan weten via info@voetbalshirtsdirect.nl.

Wat gaan de ontwikkelingen aankomend seizoen zijn als we het hebben over damesvoetbal?

Wat zijn de voordelen van een adidas ontwerp? adidas ontwerpt het Real Madrid thuisshirt dames met mesh-panelen, een geweldige kwaliteit en clima-cool technologie. Een fris en zalig gevoel is toch wel het belangrijkste van een voetbalshirt. De bekende strepen van adidas maken het shirt compleet. Je voetbalshirt vrouwen naar eigen idee personaliseren kan al vanaf €14,95. Kies je grote held zoals Asensio, Vinicius Junior of Rodrygo en kom als eerste op de training met je bedrukte damesshirt. Als dame toch liever een standaard variant? Klik dan op het adidas Real Madrid thuisshirt 2022-2023.

adidas Real Madrid Shirt Thuis Vrouwen Wit 2022-23

Niet genoeg aan het losse thuisshirt? Kies dan naast het Real Madrid thuisshirt dames 2021-2022 ook het adidas Real Madrid voetbalbroekje thuis 2022-2023 en de bijpassende kousen. Ideaal om dagelijks rond te lopen in een compleet thuistenue dames rond of speciaal voor de vakantie in de zon. Deze kan worden voorzien van naam en rugnummer maar ook van de verschillende badges. Het voetbalshirt voor vrouwen heeft een normale pasvorm en zorgt voor de afvoer van nattigheid. Het is dus een ideaal voetbalshirt om in de sporten of uren te dragen zonder een nat gevoel. Mocht je nog twijfelen dan kan je ons volgen via Facebook en om de nieuwste voetbalmode voorbij te zien komen. We wensen je een sportief voetbalseizoen toe.

  • Real Madrid CF
  • In: vrouwen / meiden / dames
  • Vrouwelijke pasvorm
  • 100% polyester
  • Overzicht: Real Madrid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *