Puma Borussia Dortmund Thuistenue Kids 2022-23

puma borussia dortmund thuistenue kids 2022-23In het geel met zwart voor kinderen het Puma Borussia Dortmund thuistenue kids 2022-23. Deze is voorzien van het BVB thuisshirt, voetbalbroekje en bijbehorende sokken. Wat vind je van het thuistenue voor dit seizoen?

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Prijs mini: €24.95
  • Stadion: Signal Iduna Park

Een thuis tenue gaan we dit seizoen weer zien in de Bundesliga competitie. Het zwarte tenue zullen we terug gaan zien tijdens de thuiswedstrijden van de club. Ga hierboven via de button direct naar het tenue voor kinderen voor de beste prijs. Kies hier ook voor het Puma BVB Dortmund thuistenue 2022-2023.

Haaland is vertrokken en BVB zal toch een wereldspits moeten terughalen

Tot nu toe is deze ieder jaar weer in de top 3 beland van best verkochte tenues in de Bundesliga. Shop het Puma BVB Dortmund voetbaltenue voor kinderen welke verkrijgbaar is vanaf 128 cm. Deze is uitgekomen in een gele kleur met zwarte accenten. Verder is het thuisshirt ontworpen met een comfortabele ronde hals. De sponsor van Dortmund is zoals ieder jaar weer 1&1 en is prominent op de voorkant van het thuisshirt en andere voetbalshirts te zien. Een van de meest opvallende elementen van het thuistenue zijn de 4 horizontale mini strepen. Deze staan op de voorkant van het Puma BVB Dortmund thuisshirt kind 2020-2021. Deze steken op een mooie manier af op de gele kleur van het voetbalshirt.

Puma Borussia Dortmund Thuistenue Kids 2022-23

Deze is er voor de kleinere onder ons is ieder jaar weer immens populair in Duitsland en Nederland. Zwart met geel voor het Puma BVB Dortmund tenue kind 2022/23 is geschikt voor kids vanaf 8 jaar tot ongeveer 15 jaar. In de store is het voetbalbroekje thuis ontworpen in een mooie zwarte kleur met gele accenten. Zo is het Puma logo in het geel erop geplaatst. Om het af te maken zijn de voetbalsokken thuis ook in dezelfde zwarte kleur ontworpen met gele accenten. Hierdoor vormt het voetbaltenue een mooi geheel en zal iedereen schitteren op het voetbalveld. Heb je dus al het BVB Dortmund trainingspak in huis, dan is dit een van de kits die er erg mooi bij past. Klik dus snel door naar het nieuwe thuistenue.

  • Club: Borussia Dortmund
  • Puma Dry-Cell technologie
  • Bundesliga & Champions League
  • Gelbe Wand
  • Overzicht: Borussia Dortmund

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *