Puma BVB Dortmund Thuistenue 2022-2023

puma bvb dortmund thuistenue 2022-2023Een thuisshirt, short en kousen maken het Puma BVB Dortmund thuistenue 2022-2023 en ook voor jongere fans het tenue speciaal voor kinderen. Mooier of minder mooi vergeleken met het vorige seizoen?

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Beschikbaar in: S tot XXXL
  • Kleuren: zwart en geel
  • Competitie: Bundesliga

Deze is ontwikkeld in een nauwe samenwerking met sportmerk Puma. Hoe komt de uitmuntende kwaliteit voort? Door de stof maar ook de mesh-panelen. Heerlijk toch om in dit tenue op de training te verschijnen? Welke speler zou jij achterop het shirt later bedrukken? Ik hoorde laatste dat mensen de shirts niet meer bedrukken omdat ze bang zijn dat de sterren naar Bayern Munchen vertrekken. Ga ook eens langs het Puma BVB Dortmund tenue minikit 2022-23.

Borussia Dortmund is bezig om het team compleet te krijgen. Wie zouden ze moeten halen volgens jou?

Het tenue voor de thuiswedstrijden is uitgekomen in de welbekende club kleuren. Geel met zwart maakt toch iets unieks. Helemaal met de gelbe wand in gedachten. Het thuisshirt heeft een opvallend gele basiskleur met zwarte accenten over de schouders. Het Dortmund logo op de linkerborst en het Puma logo op rechts. Evonik al jaren in het midden. Het is nu een soort Bordeaux rood achtige kleur in het midden. Je kunt ook voor het Puma Borussia Dortmund thuistenue kids 2022-23 gaan. Wat verwachten jullie van dit seizoen?

Puma BVB Dortmund Thuistenue 2022-2023

Het tenue bestaat zoals gezegd uit het thuisshirt, BVB voetbalshort en de voetbalkousen. Al ga je niet snel in vol ornaat naar het voetbalstadion is het toch een geweldig geheel. Beter om het misschien tijdens de training te dragen. Een compleet zwart broekje doet wel iets met het Puma BVB Dortmund thuistenue 2022-2023. Daarnaast zijn de sokken ontworpen met zwarte en gele horizontale strepen. Verwar de voetbalkleding niet met een Borussia Monchengladbach kleding. Een fout die wel eens wordt gemaakt wanneer mensen zoeken op de kleding.

Altijd al een voetbalreis naar Borussia Dortmund willen maken? Signal Iduna Park is een prachtig stadion en ligt net over de grens. wat is nu de beste aanbieder? Voetbalreizenxl.nl heeft hoge scores maar ook voetbaltravel. Altijd al tussen 1 van de mooiste supportersscharen van de wereld willen zitten. Vanaf €229 kan je al richting Duitsland rijden :). Je betaalt dan voor wedstrijdtickets en overnachting. Bekijk de reviews om te kijken of het iets voor jou is. De prijzen van bijvoorbeeld Borussia Dortmund – Bayern Munchen en Borussia Dortmund – Schalke 04 liggen hogen in verband met de sfeer in het stadion.

  • Club: Borussia Dortmund
  • Borussia Dortmund tenue 2022/2023
  • Puma thuisshirts, broekje, kousen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *