adidas Real Madrid Trainingspak 2022-2023

adidas real madrid trainingspak 2022-2023Scoor het adidas Real Madrid trainingspak 2022-2023 in de outlet store. De voetbal trainingspakken heb je morgen in huis wanneer je deze vandaag besteld. Wat vind jij van het trainingspak?

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Beschikbaar in: senioren en kids
  • Seizoen: 2022-2023
  • Trainingspakken Champions League

Net zoals het adidas Real Madrid zwart goud trainingspak 2019-2020 is deze voor iedereen beschikbaar. We gaan het pak natuurlijk zien tijdens de thuiswedstrijden van de voetbalclub. Uiteraard kijken we uit naar de Primera Division (de competitie in Spanje) en de Champions League wedstrijden. Je kunt binnenkort al gaan trainen of hangen in dit geweldige pak.

Real Madrid CF moet met dit team minimaal kampioen worden

Jaarlijks worden er door de fans duizenden artikelen besteld. Je ziet dan ook overal ter wereld de kleding van de voetbalclub. terug te vinden. Het stadion Estadio Santiago Bernabéu is het podium voor dit pak. We hebben ook nog een witte en zwarte variant met rits. Ook kan je kiezen voor een zwarte uitvoering zonder rits. Dit sweat trainingspak van de voetbalclub is er voor kids, heren en vrouwen.

adidas Real Madrid Trainingspak 2022-2023

Het sweat jasje met capuchon heeft de bekende logos van adidas en Real Madrid op de borst staan. Je kunt deze bestellen en morgen al dragen. Het trainingspak van de club is dus een mooi geheel. Een trainingsjasje en de trainingsbroek kunnen ook los worden besteld. We gaan de pakken zien tijdens de voetbalwedstrijden en in de spelersbus en op de persconferenties. Je kunt net als de sterspelers zoals Asensio, Benzema en bijvoorbeeld Hazard dit pak gaan dragen. De coach gaat natuurlijk weer voor de Champions League en La Liga winst.

Wat heb je liever? Een trainingspak met jack of met sweater

Als echte Real fan is een trainingspak een van de onmisbare kledingstukken voor dit seizoen. Om het wat makkelijker voor je te maken hebben we alle prijzen vergeleken zodat je gelijk kunt doorklikken naar de goedkoopste aanbieder. Klik dus snel door voor je nieuwe trainingspak van de Koninklijke.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *