Ajax Thuisshirt Vrouwen

ajax thuisshirt vrouwenWil jij ook de nieuwste Ajax thuisshirt vrouwen 2022-23 kopen? rood met witte voetbalshirts, wedstrijdkleding dames! Daarnaast ook damesshirts, trainingskleding en vrouwen voetbal trainingspakken. Welke kledingstuk draag je het liefst van de club?

direct bestellen vsd

  • Direct naar Ajaxshop.nl
  • In: dames, vrouwen en meiden
  • Incl gouden bedrukking

adidas voetbalkleding in samenwerking met de Amsterdammers hebben altijd geweldige acties. De nummer één van de Eredivisie van seizoen 2021/2022 met het rood met witte thuisshirt. Korting zoals gratis thuisbezorgen en gratis gesigneerde items krijg je automatisch bij bestelling van het thuisshirt en Ajax uitshirt. Deze voetbalshirts nu beschikbaar voor jong en oud en voor dames en heren.

Als je een speler mocht bedrukken van het team, welke zou je dan kiezen?

Hier betreft het een thuisshirt en uitshirt van de Amsterdammers. Volg Voetbalshirtsdirect en ontvang kortingen en aanbiedingen voor volwassenen en kinderen. Het shirt speciaal voor dames kan in de Ajaxshop worden voorzien van officiële bedrukking. Kies een Ajax thuisshirt met eigen naam en nummer of bedrukking van je favoriete speler. De kosten van een bedrukking van het voetbalshirt zijn € 20,00.

Ajax Thuisshirt Vrouwen 2022-2023

Je kan de kleding direct bestellen in de officiële Ajax shop. De vrouwen voetbalshirts zijn altijd in een mum van tijd uitverkocht. Het uitshirt en thuisshirt van de Godenzonen voor kinderen, dames en heren. Een Ajax shirt met de officiële bedrukking? De sterren en jeugdspelers als: Nouri, Klaassen en Blind of nog meer spelers. De bedrukking in het wit met rood/witte omranding. Het logo van de club zin in de nummers onderaan verwerkt. We hopen weer op een geweldig seizoen met een maximaal aantal prijzen.

De officiële fanshop met geweldige kortingen en artikelen zoals sjaals, petten, voetbalkleding en cadeaus. Ajax thuisshirt vrouwen of ga voor de variant van het nieuwe seizoen: Ajax thuisshirt dames 2019-2020 zoals deze ook wordt genoemd voor de echte supporter. Klik op de afbeeldingen of “direct bestellen” en je hebt het voetbalshirt spoedig in huis! Liever de nieuwe trainingskleding, t-shirts, sjaals met korting? In de Ajax shop alle artikelen voor de echte Ajacied.

  • Ajax voetbalkleding
  • Dames, vrouwen shirts thuis
  • adidas Clima-cool technology
  • Normals pasvorm / 100% polyester
  • Bedrukking mogelijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *