Ajax Shirt

ajax shirtScoor hier je nieuwste Ajax shirt thuis 2023-2024. Je kunt kiezen uit dit AFC AJAX thuisshirt of ga voor het uitshirt in het wit. Je kunt deze varianten compleet maken als tenue met short en kousen. Wat vind je van het shirt en dan vooral de zwarte accenten?

direct bestellen vsd

 • Direct naar Voetbalshop.nl
 • Prijs vanaf €24,95
 • 100% polyester | climalite®

Ajax 1 ontwikkelt snel met jonge spelers. Je ziet het aan de prestaties op Europees niveau. Ieder seizoen komt er een shirt en daarom ook nu een nieuw voetbalshirt. We hebben dus het nieuwste thuisshirt maar ook uitshirts. Daarnaast ook trainingskleding, fan items en kleding zoals jassen, vesten en sweaters. Welk kledingstuk mis je nog in je collectie? Laat het weten en misschien win je het artikel wel.

 • adidas voetbalkleding
 • Kleuren: wit / rood / wit
 • Fanshop officiële bedrukking
 • Amsterdamsche Football Club kleding
 • Sponsor: Ziggo

Een uniek Ajax shirt thuis 2023-2024 met de 3 logo’s in het midden. Hierboven waren we lovend over de prestaties in Europa. Toch hebben we allemaal een vervelend seizoen achter de rug. De club komt er hopelijk weer snel bovenop. Qua transfers is het nog rustig maar wie weet. Je kunt hier ook direct naar het adidas Ajax thuisshirt Ziggo 2023-2024. Zo kan je rondstruinen in onze winkel.

Ajax Shirt Thuis 2023-2024

Deze is net op de markt gekomen en gepromoot door Brobbey, Tadic en Berghuis. De vele supportersgroepen zorgen dat het Ajax voetbalshirt in veelvoud aanwezig moet zijn. Bij een doorbraak van een speler zoals toen met de Ligt, de Jong, Gravenberch, Timber of Donny worden altijd extra shirts aangeschaft. Het thuisshirt gaan we net als vorige seizoenen zien tot mei. De kledingsponsor is nog steeds adidas al vanaf het jaar 2000 tot 2025 en ZIGGO vanaf 2015 tot minimaal 2025. Amsterdamsche Football Club “Ajax” heeft de beste deal gevonden door te verlengen met adidas. Welke sponsor en merk zou jij graag zien op het tenue? Een bijzonder voetbalshirt die kan worden bedrukt bij Ajaxshop. Shop hieronder snel de nieuwste voetbalshirts Ajax.

De trots van Mokum..het nieuwe thuisshirt 🙂

De club was verbonden met Puma, Le Coq Sportif (2x), Kappa en Umbro dus alleen Nike ontbreekt nog als kledingmerk. De 3 sterren weten we inmiddels maar dat moet zo snel mogelijk naar 4 sterren. De club mag de Badge of Honour uiteraard weer dragen in de voorronde. Veel fans stellen de vraag; Gaat het beter met Ajax sinds ze in 1998 een beursgenoteerd bedrijf zijn geworden? Als iemand het kan beantwoorden lezen we het onderaan deze pagina. “Joden” en “De Godenzonen” zijn de bekende bijnamen die we regelmatig horen in de Johan Cruijff Arena. Het Ajax tenue sinds de oprichting in de kleuren; wit-rood-wit. De drie voetbalshirts zijn qua kleuren conform FIFA regels dus extra veel mogelijkheden om te bestellen

adidas Ajax Thuisshirt 2023/2024

Het shirt heeft een normaal design. De kraag is nu weer rood in plaats van wit. Een populair shirt in Nederland maar inmiddels ook ver buiten Europa. Het heeft te maken met de successen in de Champions League en de finale in de Europa League. We kennen allemaal de kritiek op het nieuwe logo welke in 1928 nog anders was. Veel Ajacieden zien graag het oude logo terug op het voetbalshirt. Het klassieke logo zou moeilijk verkoopbaar zijn en daarom kwamen en komen veel Ajacieden in opstand. Lees nog even verder want straks komen we op de populairste voetbalshirts met naam.

Als echte Ajacied hoor je ook een uitshirt te kopen – VSD

Het adidas Ajax uitshirt gaan we zien tijdens de uitwedstrijden buiten de Johan Cruijff Arena. Afgelopen seizoen was het tenue overwegend blauw met wit. Daarvoor met goud en het jaar daarvoor nog in het fel groen. We verwachten nu de blauwe kleur weer. De drie Andreas kruizen vielen het meest op en waren nog nooit eerder vertoond. Deze fantastische voetbalkleding is te verkrijgen in baby, junioren, kids en S tot XXL. Bekijk ook de andere cadeaus en kleding in het overzicht Ajax kleding.

Ajax Voetbalshirt met Naam

Het Ajax voetbalshirt met naam wordt nog altijd geweldig gevonden. In de Ajaxshop hoef je alleen maar een naam te selecteren of een eigen naam op te geven en het is geregeld. De nieuwe voetbalshirts kunnen alleen in de Ajaxshop met officiële bedrukking worden aangeschaft. We gaan hieronder de populairste shirts opsommen maar eerst nog een paar namen die ook populair zijn. Je voetbalshirt, trainingsshirt, trainingspak of presentatiepak kan allemaal worden bedrukt met bijvoorbeeld; Abdelhak Nouri, Tadic, Berghuis of Timber.

Ajax Thuisshirt Bergwijn 2023/24

Een Ajax shirt thuis van Bergwijn bestellen? Ja is dit echt de nummer 1? Het is in ieder geval een recordaankoop die nog zijn draai moet vinden. Het is ook een normale voetballer wat hem populair maakt. Bestel het shirt of kijk rond in de Ajaxshop wat allemaal te shoppen is. We wensen je veel plezier en uiteraard speciale steun aan de Amsterdamsche Football Club “Ajax”. Je kunt ook langs het Ajax uitshirt zwartblauw 2021-2022.

Heb jij zin om onderstaande vragen voor ons te beantwoorden?

 • Welke Ajacied is jouw favoriet
 • Mooiste shirt aller tijden
 • Hoe ver komt Ajax in de Champions League?
 • Hieronder nog het beste promo filmpje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *