Ajax Thuisshirt Dames 2019-2020

ajax thuisshirt dames 2019-2020Check hier vandaag nog het Ajax thuisshirt dames 2019-2020. Het shirt heeft een iets andere pasvorm vergeleken met het Ajax thuisshirt 2019-2020. Je kunt dus al morgen op de training verschijnen in het nieuwe shirt. We hebben het hier over een 100% polyester ontwerp voetbalshirt:).

direct bestellen vsd

  • Voetbalclub: AFC Ajax
  • adidas voetbalkleding
  • Voetbalshirts voor dames

In het midden staat natuurlijk shirtsponsor Ziggo. Tot wanneer Ziggo daar blijft staan is niet helemaal zeker. Je ziet hier helemaal goed als je het nieuwe Ajax shirt vrouwen wilt. Je kunt lekker sporten of chillen in het prachtige shirt. adidas zal tot 2022 het ontwerp onder handen nemen van de Ajax shirts. Naast de Clima-cool technologie is het shirt ook voorzien van luchtgaatjes. Deze worden ook wel Mesh-panelen genoemd en geven je een fris en plezierig gevoel.

Echte meisjes houden van voetbal, slimme meisjes houden van Ajax

Je herkent adidas altijd aan het logo en de strepen. Wil je het shirt zelf wat persoonlijker maken? Denk eens na om deze te bedrukken met naam en rugnummer. Je kunt een ster van het dames, herenteam of een eigen creatie verzinnen. Een officiële bedrukking bij Ajaxshop kost €20,00. Je herkent deze aan het Ajax logo in het nummer. Daarnaast kan je ook nog een Eredivisie badge laten stikken. We hebben in de shop de maten: xxs tot xxl.

Ajax Thuisshirt Dames 2019-2020

Je kunt het shirt dragen in de Johan Cruijff Arena of om je kamer op te leuken. Jij hebt de keus als het gaat om het plan van het thuisshirt;). Het grote verschil met het Ajax shirt voor mannen is de mouw en pasvorm. Je ziet de strakkere variant al op de afbeelding hierboven. Wil je nog meer Ajax? Kies dan ook tegelijk voor het voetbalbroekje en de voetbalsokken thuis. Je kunt nu dus in volledige Ajax stijl de club aanmoedigen in de Johan Cruijff Arena. Laat ons ook nog even weten wat je van het shirt van Ajax vindt. Het vrouwen voetbalshirt heeft een klassieke kraag en op de linkerborst de bekende drie sterren. Bestel het Ajax thuisshirt dames vandaag nog dan je hebt hem morgen al in huis.

  1. Wat is het verschil met het heren thuisshirt? De pasvorm
  2. Hoe herken ik een bedrukking? Aan het Ajax logo in een nummer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *