adidas Real Madrid Uitshirt 2022-2023 Gelekt

adidas real madrid uitshirt 2022-2023 gelektHier is het adidas Real Madrid uitshirt 2022-2023 gelekt. Deze is in juli te verkrijgen in onze voetbalshop. De shop heeft naast de nieuwste voetbalshirts ook voorspellingen en voetbalnieuws voor de voetballiefhebber.

bestel nu

  • Prijs kids vanaf €58,50
  • Kleur: grijs met zwart
  • Sterspelers: Vinicius Junior en Benzema
  • Real Madrid Shop

adidas wedstrijdkleding bestaande uit het thuisshirt, uitshirt en Europese voetbalshirt van de Koninklijke. Ga ook voor het nieuwe adidas Real Madrid uittenue 2022-2023. Wij hebben zoveel mogelijk kleding voor je op een rij gezet. Je kan de voetbalshirts natuurlijk ook weer bedrukken straks met naam en nummer. Ga voor de mogelijkheden naar Voetbalshirtsdirect.

De club uit Madrid gaat wederom proberen de Champions League binnen te halen.

Deze zal rond juli te verkrijgen zijn voor kinderen, dames, heren en baby’s. Wedstrijdkleding van de club staat ieder seizoen in de top drie populairste voetbalkleding ter wereld. Het prachtige Real Madrid FC shirt uit te zien buiten Estadio Santiago Bernabéu. Een uittenue is compleet te maken met de voetbalbroekjes, kousen of vlaggen. Een bezoek brengen aan een wedstrijd van Real Madrid? Shop dan ook vlaggen en meer merchandise.

adidas Real Madrid Uitshirt 2022-2023 Gelekt

Waar het thuisshirt ieder seizoen wit is wordt het uitshirt in diverse varianten uitgebracht. Het seizoen 2016-2017 was het voetbalshirt nog paars en daarna zwart met turquoise / lichtblauwe kleur. Nu is deze dus grijs met zwarte accenten. Shop hieronder wedstrijdkleding, trainingsshirts, presentatiepakken en merchandise van de club. Shop snel wedstrijdkleding, trainingspakken, vlaggen, sjaals, sweaters en meer via “Direct bestellen”.

  • Real Madrid voetbalkleding
  • Kledingmerk: adidas
  • Hoofdponsor: Emirates Fly Better

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *